Приветствую Вас Гость
Пятница
03.05.2024
12:01

Портал г.Вишневого

Реклама в бегущей строке
Добавить Новость
Добавить новость
Наш Форум
Наш Форум
Меню сайта
Форма входа
Мини-чат
Поиск
Наш опрос
Кого бы вы хотели видеть в мерском кресле
Всего ответов: 1006
Архив записей
Кто сегодня был
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Информ партнеры
© Вишневе - офіційний сайт міської ради
Управління Міським Господарством
Інформаційний портал
Інформаційний портал
Погода
Ближайший праздник
Праздники Украины
Случайное Фото
Выбрать язык
Web камера
Наш Форум
Главная » 2009 » Апрель » 4 » Проблемні питання двомісячника з благоустрою
Проблемні питання двомісячника з благоустрою
23:33

Про це йшла мова на зустрічі міського голови з підприємцями міста та керівниками організацій і установ. Традиційно, під час двомісячника комунальними службами виконується великий об’єм робіт. Свідомі мешканці і підприємці – патріоти міста також приєднуються до участі в суботнику, але проблем вмісті на жаль вистачає. Особливо це стосується, як приватного сектору, так і ігнорування підприємцями своїми прямими обов’язками дбати про санітарний стан і благоустрій прилеглих до підприємств територій. Міський голова Анатолій Гошко вів мову з бізнесменами, керівниками промислових підприємств організацій про те, щоб не були байдужими до міста на благо якого вони в кінцевому результаті і працюють. Адже й їхній імідж та добробут напряму залежать від вкладених зусиль у розвиток власного підприємства і процвітання міста. За словами Анатолія Олександровича, багато кого з бізнесменів він знає особисто. Це здібні і авторитетні люди. Тому, він сподівається, що вони робитимуть все від них залежне на благо загальної справи – покращення життя людей нашого міста. Заступник міського голови Віктор Сокиркін ознайомив присутніх з розпорядженням міського голови, а також з тим, які види робіт і якими комунальними підприємствами передбачено виконати. Він звернув увагу на те, що кожне промислове чи приватне підприємство повинно дбати про територію від проїжджої частини дороги до свого паркану, не говорячи вже про внутрішню територію. Про озеленення також не можна забувати. Віктор Іванович акцентував увагу на особливо проблемних зонах міста. Зокрема, це стосується вул. Київської, Червоноармійської. На жаль, великою проблемою залишається несанкціонований вивіз сміття з Києва на територію нашого міста, коли водії скидають його не довозячи до сміттєвого полігону.

Різкий і відвертий був у своєму виступі заступник головного санітарного лікаря Києво-Святошинської санепідемстанції Анатолій Авдєєв. Він ознайомив присутніх з розпорядженням Києво-Святошинської РДА. Нагадав про постанову Кабміну про утилізацію і правилами поводження з твердими відходами. Представник санітарної служби нагадав про необхідність отримання , так званих зелених талонів на подрібнення біомаси, яка безкоштовно буде збиратися і вивозитися з територій шкіл, лікарень, закладів місцевого самоврядування. Всім іншим необхідно за вивіз сміття платити. Усвоєму виступі Анатолій Авдєєв зробив детальний аналіз усіх негараздів, які необхідно усунути на території м.Вишневе. Він відзначив, що порівнюючи з іншими містами і населеними пунктами наше стоїть на голову вище. Але, незважаючи на це, тут багато неподобств, яким не місце. Так, зокрема, упродовж двох років повністю розбита вулиця Промислова. Постійні сміттєзвалища поруч автокооперативів. Вулиця Ломоносова також у жахливому стані. Не краща і Залізнична: тут зовсім розбита дренажна система. Після злив вона залита водою і брудом. Зелені зони, за словами представника санепідслужби району перетворюються в смітники. Деякі громадяни навкруги своїх обійсть риють і смітять, як свині. Весь непотріб виносять за межі дворів, створюючи загрозливу санітарно-епідеміологічну ситуацію. Будівельний непотріб також нагромаджується біля школи і лікарні. Багато питань по гаражах «Локомотива». За словами Анатолія Авдєєва, під загрозою водозабір міста. Йшла мова і про центральну частину міста, на якій підприємства забруднюють все навкруг, негативно впливають на екологію. «Ми вивели за межі міста автобазу, – підкреслив Анатолій Авдєєв, – щоб людям було чим дихати, а вийшло…, що тепер стільки скарг від людей отримуємо!». Також виступаючий порушив питання про стан кладовища. Він звернувся до директорів шкіл, щоб після прибирання шкільних територій, учні взяли участь також у наведенні порядку у місті. «Живем ми багато, – підсумував Анатолій Авдєєв свій виступ, – все у нас є, крім розуму і душі». 
Сподіватимемося все ж таки на розуміння і свідомість громадян, більшість з яких розуміє, що ніхто, крім нас самих не наведе лад у рідному місті, нашому спільному домі.

© Вишневе - офіційний сайт міської ради

Просмотров: 1566 | Добавил: vishneve | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: