Приветствую Вас Гость
Пятница
26.04.2024
01:18

Портал г.Вишневого

Реклама в бегущей строке
Добавить Новость
Добавить новость
Наш Форум
Наш Форум
Меню сайта
Форма входа
Мини-чат
Поиск
Наш опрос
Кого бы вы хотели видеть в мерском кресле
Всего ответов: 1006
Архив записей
Кто сегодня был
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Информ партнеры
© Вишневе - офіційний сайт міської ради
Управління Міським Господарством
Інформаційний портал
Інформаційний портал
Погода
Ближайший праздник
Праздники Украины
Случайное Фото
Выбрать язык
Web камера
Наш Форум
Главная » 2010 » Май » 12 » 16 Всеукраїнський турнір з дзюдо у м. Вишневе
16 Всеукраїнський турнір з дзюдо у м. Вишневе
10:48

8 травня 2010 року в м. Вишневому відбувся 16 Всеукраїнський турнір з дзюдо. Організаторами змагань є Києво-Святошинська РДА та Києво-Святошинська районна організація Партії Регіонів.

До ДЮСШ Києво-Святошинського району, яка розташована в ЗОШ №4 м. Вишневого прибули команди з Білорусії, Польщі, Молдови та України.
У відкритті змагань приймали участь: заступник голови Київської Обласної Державної Адміністрації Головін Є.А., голова Києво-Святошинської РДА Луцюк В.В., перший заступник голови Міжнародної організації «Україна-Польща-Німеччина» Томаш Томчик, представники Партії Регіонів, Ветерани Великої Вітчизняної Війни та лідер громадської організації «ЗА! ВИШНЕВЕ» Микола Ляшенко.
З найкращими привітаннями та побажаннями виступили представники влади, голова президії організації «Інваліди війни та збройних сил» Барнасюк С.Т. Напутні слова сказав заслужений тренер України Мужчина В.В., а також лідер ГО «ЗА! ВИШНЕВЕ» Микола Ляшенко привітав цінними подарунками ветерана Барнасюка С.Т., та спортсменів-дзюдоїстів міста Вишневого, які вже займали призові місця на міжнародних змаганнях.
Змагання пройшли на великому спортивному рівні. Діти спортсмени проявляли волю до перемоги. Більшість призових місць зайняли спортсмени України. Не дивлячись на палку спортивну боротьбу дані змагання об’єднали дітей різних країн до спортивної дружби.

9 травня було проведене спільне тренування, після якого діти з тренерами поїхали на екскурсію на пароплаві по річці Дніпру.


zavishneve.com.ua

Просмотров: 1365 | Добавил: vishneve | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: