Приветствую Вас Гость
Пятница
29.03.2024
13:49

Портал г.Вишневого

Реклама в бегущей строке
Добавить Новость
Добавить новость
Наш Форум
Наш Форум
Меню сайта
Форма входа
Мини-чат
Поиск
Наш опрос
Кого бы вы хотели видеть в мерском кресле
Всего ответов: 1006
Архив записей
Кто сегодня был
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Информ партнеры
© Вишневе - офіційний сайт міської ради
Управління Міським Господарством
Інформаційний портал
Інформаційний портал
Погода
Ближайший праздник
Праздники Украины
Случайное Фото
Выбрать язык
Web камера
Наш Форум
Главная » 2009 » Апрель » 27 » У Вишневому відбувся ХV Всеукраїнський турнір з дзюдо
У Вишневому відбувся ХV Всеукраїнський турнір з дзюдо
12:02

Вже в п’ятнадцяте до Вишневого на турнір з дзюдо серед юнаків на призи ДЮСШ відділу освіти Києво-Святошинської РДА з’їжджаються спортсмени з різних куточків нашої держави. Зокрема з-за кордону, сусідньої Білорусії та Молдови. 

  До Вишневого приїхали команди з Ніжина, Боярки, Бучі, Фастова, Драбова, Корсунь-Шевченківська, Житомира, Вінниці, Білої Церкви, Черкас, Прилук, Чернігова, Бобровиці, Яготина, Сокирян, Дідівщини, країн Молдови (місто Кишинів), Білорусії (міст Гомель, Жодіно) та інші. 
  На урочисте відкриття турніру завітали начальник відділу освіти Києво-Святошинської держадміністрації Микола Неруш, заступник міського голови м. Вишневого Василь Ромасєв, народний депутат Лариса Усаченко, призер Олімпіади в Афінах і Пекіні Роман Гонтюк, заслужений майстер спорту, двократний чемпіон світу Кирило Чупринін, секретар Боярської міської ради Михайло Лезник.
  Відкрив змагання заступник міського голови Василь Ромасєв. Перш за все він подякував Віктору Мужчині. «Це людина. яка організувала прекрасний турнір, який проходить саме у нас, місті Вишневе вже 15 раз. І охочих відвідати його з кожним роком стає дедалі більше. «У кожного з вас є мрія – здобути перемогу. Все у ваших силах. Я бажаю вам, щоб сьогодні вона здійснилася». 
  Як зазначив двократний чемпіон світу, почесний громадянин міста Вишневого Кирило Чупринін: «Я радий, що турнір проводиться тут, у Вишневому. Це велике досягнення для нашого міста. Ми маємо нагоду приймати гостей навіть з-за кордону і це приємно. Так сталося, що в цьому році нарешті я маю вільний час, тому з радість беру участь у всіх спортивних подіях міста. З власного досвіду можу сказати, що хороша підготовка спортсменів перш за все залежить від тренерів. Вони зараз для них найавторитетніші люди. Перемога залежить від наполегливої праці двох людей – спортсмена і його тренера. У вишнівської команди присутній великий спортивний дух, саме такий як у Віктора Мужчини». 
  Спортсмен вишнівської команди юних дзюдоїстів дванадцятирічний Антон Бухамет в минулому році зайняв почесне третє місце у своїй ваговій категорії. Дзюдо займається вже чотири роки, але в минулому році виступав на змаганнях вперше. «Було дуже страшно, зараз вже не так. Можна сказати, що страх уже переборов, залишилося тільки суперника». Велика підтримка у хлопця і з боку його тренера Ігоря Чернеги. Він допомагає спортсмену налаштуватися на виступ. Антонові подобається його заняття, продовжує працювати, набиратися досвіду, покращувати техніку і в майбутньому стати олімпійським чемпіоном.

© Вишневе - офіційний сайт міської ради
Просмотров: 2068 | Добавил: vishneve | Рейтинг: 5.0/1 |
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: