Приветствую Вас Гость
Суббота
20.04.2024
10:49

Портал г.Вишневого

Реклама в бегущей строке
Добавить Новость
Добавить новость
Наш Форум
Наш Форум
Меню сайта
Форма входа
Мини-чат
Поиск
Наш опрос
Кого бы вы хотели видеть в мерском кресле
Всего ответов: 1006
Архив записей
Кто сегодня был
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Информ партнеры
© Вишневе - офіційний сайт міської ради
Управління Міським Господарством
Інформаційний портал
Інформаційний портал
Погода
Ближайший праздник
Праздники Украины
Случайное Фото
Выбрать язык
Web камера
Наш Форум
Главная » 2010 » Октябрь » 6 » Фестиваль пам’яті Віктора Цоя у Вишневому-перше враження від фестивалю учасника гурту «Резон»-Тараса Бойко
Фестиваль пам’яті Віктора Цоя у Вишневому-перше враження від фестивалю учасника гурту «Резон»-Тараса Бойко
10:35

15 серпня в місті Вишневому на центральному стадіоні відбувся (до речі, єдиний у київському регіоні) фестиваль пам’яті Віктора Цоя за участю молодих рок гуртів: «Декабристи» (м.Ірпінь), «Флен» (м.Рівне), «ДСХ» (м.Київ), «Паніка» (м.Київ), «Зворотній зв'язок» (м.Київ), «Сток» (с. Петрівське Києво-Святошинського району), «Резон» (м.Київ), «Big Ben» (м.Черкаси).


В цей день, мабуть, не без втручання вищих сил, все ідеально співпало: звук, сцена, гурти, погода, а головне - публіка. Публіка, яка своєю енергією заряджала виконавців і всі електроприлади в радіусі півдесятка кілометрів. Вишневе зустрічало оваціями кожен знайомий акорд, кожен занурювався у власні спогади і віддавався в повній мірі асоціаціям тієї чи іншої пісні. Як і очікувалось, з творчістю Віктора Цоя знайомі всі вікові категорії, найемоційніше реагувала, звісно, молодь, але на фестивалі ти молодий не за віком, а за станом душі. І декілька завзятих фанів, підтягнувшись до сцени, на декілька годин просто забули, що розміняли п’ятий десяток, давши фору навіть деяким молодим музикантам.

Гурти були зібрані досить різні за жанром і, що найбільш радує, з різних міст України.

«Нас зразу зацікавила ідея фестивалю. Хіба можна не вшанувати пам'ять великого музиканта, який залишив нам неоцінений спадок. Віктор Цой був молодим генієм, і разом з організаторами ми занурились в життя музиканта. Спочатку була настройка звуку, і ми зразу відчули рівень фестивалю. Поза сценою був потужний, качовий звук, плюс відкрита сцена і прекрасна погода, хоча і дуже жарка. На сцені теж все було гаразд. Ми гарно чули себе и бачили інших. Ми швидко настроїлись і чекали своєї черги на виступ.
Музиканти були з різних міст, що сприяло новим знайомствам. Також рівень і стилістика теж була досить різними, що також є позитивним і не дає втомлюватись від одноманіття. Як ми виступили - судити не нам, але задоволення ми отримали колосальне. Публіка була досить тепла і дуже гарно реагувала на те, що коїться на сцені. За що дякуємо місту Вишневому. Сподіваюсь, що такі фестивалі стануть традиційними і організатори будуть надавати змогу молодим гуртам набиратись досвіду, і в свою чергу, дарувати музичну насолоду людям. Вічна пам'ять Віктору Цою!» - це перше враження від фестивалю учасника гурту «Резон» - Тараса Бойко.


Організаторами першого щорічного рок-фестивалю пам»яті Віктора Цоя в місті Вишневому виступили: Благодійний фонд «Зоряна брама», під керівництвом директора Анатолія Веліканова та блоку «Геращенка», при підтримці Продюсерського Центру – Студії «ЮКОМ» в особі Юрія Шевченка, а також молодіжного громадського руху «Розквіт».

Саме Анатолій Веліканов у фіналі дійства запропонував встановити у Вишневому монумент Віктору Цою, чим викликав бурю схвальних відгуків глядачів. Важко також оминути увагою плани організаторів: статус наступного фестивалю зробити вже міжнародним.

Тож з нетерпінням чекаємо наступного року – щоби знову зібратися у Вишневому і віддати шану поету і композитору Віктору Цою.

По матеріалам: www.rock-ua.com


 

 


Просмотров: 1371 | Добавил: vishneve | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: