Приветствую Вас Гость
Четверг
25.04.2024
08:06

Портал г.Вишневого

Реклама в бегущей строке
Добавить Новость
Добавить новость
Наш Форум
Наш Форум
Меню сайта
Форма входа
Мини-чат
Поиск
Наш опрос
Кого бы вы хотели видеть в мерском кресле
Всего ответов: 1006
Архив записей
Кто сегодня был
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Информ партнеры
© Вишневе - офіційний сайт міської ради
Управління Міським Господарством
Інформаційний портал
Інформаційний портал
Погода
Ближайший праздник
Праздники Украины
Случайное Фото
Выбрать язык
Web камера
Наш Форум
Главная » 2011 » Апрель » 12 » Києво-Святошинському району 74 роки
Києво-Святошинському району 74 роки
23:57

У суботу 9-го квітня наше місто по-святковому прибране зустрічало гостей з усього району. Цього дня у Вишневе завітали і високоповажні гості - губернатор Київської області Анатолій Присяжнюк разом з головою обласної ради Олександром Качним, голова Києво-Святошинської РДА Михайло Заславський, голова районної ради Володимир Луцюк, його заступник, голова районної організації ПР Віктор Костина. 


Організаторами свята виступили: Києво-Святошинська районна державна адміністрація, Києво-Святошинська районна рада, виконавчий комітет Вишневої міської ради, Києво-Святошинська районна організація ПР. Доклали своїх зусиль і працівники комунальних служб міста та району.

В рамках відзначення 74-ої річниці з дня заснування Києво-Святошинського району в центрі міста відбувся ярмарок за участі підприємств та виробників нашого району. У програмі свята також:фольклорно-етнографічний фестиваль «Веснянки». Своє мистецтво дарували слухачам і глядачам численні самодіяльні колективи району, Вишневого, а також обласної молодіжної громадської організації «Студконцерт». Кульмінацією свята стала святкова хода учасників та урочиста частина, під час якої прозвучали привітання жителям Києво-Святошинського району керівників області, району та міста. Упродовж всього святкового дня на екрані, розміщеному біля сцени демонструвалися цікаві сюжети з життя району, відзняті Києво-Святошинським районним телебаченням TVIN.

Погрітися учасники заходу та глядачі могли безкоштовним гарячим борщем, до якого подавали канапки з салом бутербродами, а також –чаєм. Після святкового концерту всі бажаючі взяли участь у дискотеці.

На завершення заходу до гостей міста і вишнівчан з привітанням і словами вдячності звернувся заступник міського голови Василь Ромасєв. Останнім аккордом свята став феєричний салют.

 

 


Лариса Костенко

© Офіційний сайт Вишневої міської ради.

Просмотров: 1581 | Добавил: vishneve | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: