Приветствую Вас Гость
Четверг
28.03.2024
19:52

Портал г.Вишневого

Реклама в бегущей строке
Добавить Новость
Добавить новость
Наш Форум
Наш Форум
Меню сайта
Форма входа
Мини-чат
Поиск
Наш опрос
Кого бы вы хотели видеть в мерском кресле
Всего ответов: 1006
Архив записей
Кто сегодня был
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Информ партнеры
© Вишневе - офіційний сайт міської ради
Управління Міським Господарством
Інформаційний портал
Інформаційний портал
Погода
Ближайший праздник
Праздники Украины
Случайное Фото
Выбрать язык
Web камера
Наш Форум
Главная » 2010 » Август » 13 » "Лига-Вишневе" - нова назва, новий президент
"Лига-Вишневе" - нова назва, новий президент
13:31

Нещодавно у місті Вишневе відбулися помітні спортивні переміни. У Футбольного Клубу «Вишневе» змінився президент і назва. Тепер наші улюблені футболісти називатимуться «Ліга-Вишневе» і новим президентом команди став Жегульський Володимир Вікторович.

 11 серпня 2010 року, на Житомирщині у місті Романів, відбудеться перша гра, 1\16 фіналу зустріч із командою «Зоря Енергія». Матч-відповідь відбудеться 18 серпня 2010 року у місті Боярка на стадіоні Зеніт. А вже 14 серпня стартує Чемпіонат Київської Області. Першим для наших улюблених спортсменів у цьому чемпіонаті стане зустріч із Київським «Арсеналом», також на Боярському стадіоні Зеніт.

Новий президент команди Володимир Жегульський висловив подяку міському голові Гошко Анатолію Олександровичу, та першому заступнику – Борзило Ігорю Миколайовичу за всебічну підтримку та сприяння розвитку Вишнівського спорту, та зокрема ФК «Ліга-Вишеневе». Зокрема він вирішив відкрити одну із, так би мовити, таємниць. Протягом року будуть прикладені максимум зусиль для того, аби у місті Вишневому було збудовано достойний стадіон із штучним покриттям. Це буде зроблено із метою мати змогу проводити матчі на найвищому рівні саме в нашому місті. А також розвивати та підтримувати дитячий та юнацький футбол. Частина грошей на будівництво стадіону вже виділена із міського бюджету, але, нажаль, цього не достатньо. Тому вже зараз активно йдуть переговори з одним із відомих брендових інвестиційних проектів. Вони готові підтримувати Вишнівську раду у будівництві цього стадіону.

Новий президент футбольного клубу «Ліга-Вишневе» додав: «Наша мета це здобути перемогу на першості України. І підняти рівень гри наших футболістів до рівня всеукраїнського чемпіонату вищої ліги.» Також він запросив футбольних уболівальників і всіх Вишневчан підтримати нашу команду під час матчів. «Футбол – це командна гра. Я думаю всі погодяться, що будь яка справа стає простішою, робиться легше і з більшою насолодою, коли тебе хтось підтримує. Я вважаю, що фанати і вболівальники є частиною команди. Із Вашою підтримкою, наша спільна перемога стає ближчою і реальнішою – сказав Володимир Вікторович, – Коли ми всі разом – перемога ближча!»

© Вишневе - офіційний сайт міської ради
Просмотров: 1069 | Добавил: vishneve | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: