Приветствую Вас Гость
Среда
24.04.2024
08:06

Портал г.Вишневого

Реклама в бегущей строке
Добавить Новость
Добавить новость
Наш Форум
Наш Форум
Меню сайта
Форма входа
Мини-чат
Поиск
Наш опрос
Кого бы вы хотели видеть в мерском кресле
Всего ответов: 1006
Архив записей
Кто сегодня был
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Информ партнеры
© Вишневе - офіційний сайт міської ради
Управління Міським Господарством
Інформаційний портал
Інформаційний портал
Погода
Ближайший праздник
Праздники Украины
Случайное Фото
Выбрать язык
Web камера
Наш Форум
Главная » 2010 » Ноябрь » 24 » Передача влади відбулася
Передача влади відбулася
15:40

З моменту проведення місцевих виборів Вишневе жило в очікуванні: коли ж, нарешті, виборчий процес дійде до логічного завершення? Коли обраний міський голова приступить до своїх обов'язків? Містом поширювалися найрізноманітніші чутки, аж доки 18 листопада, в актовій залі Вишневої міської ради, не розпочала свою роботу І Установча сесія VI скликання.

Установчу сесію відкрила Голова Вишневої міської виборчої комісії Ксенія Сіврюкова. Згідно протоколу, було оголошено депутатський склад багатомандатного виборчого округу, потім - одномандатних мажоритарних виборчих округів, про обрання міського голови, далі вручено тимчасові посвідчення - з технічних причин, постійні депутатські мандати та значки вручатимуться на наступній сесії.
За даними Вишневої міської виборчої комісії, по багатомандатному виборчому округу депутати від політичних партій нашого міста мають таку кількість мандатів: Партія Регіонів - 5, "Фронт Змін" - 3, "Удар" - 3, "Сильна Україна" - 2, "Батьківщина" - 2, "За Україну" - 2, "Свобода" - 1.
Під час вручення Миколі Ляшенку посвідчення міського голови зал скандував стоячи.
Після вручення депутатських посвідчень право головувати на сесії було передано голові Вишневої міської ради Миколі Ляшенку.

Виступаючи перед присутніми, Микола Миколайович подякував вишнівчанам за той мандат довіри, який отримали новообрані депутати. "У місцевих виборах 31 жовтня взяли участь більше 30 політичних сил міста. Ми йшли чесно, з відкритим серцем до людей. Нині наше головне завдання, - підкреслив Микола Миколайович, - виправдати їхні сподівання та довіру. Люди чекають від нас конкретних дій у розбудові міста. Досягнути реальних позитивних змін ми зможемо, якщо працювати почнемо вже сьогодні.
Всі важливі питання життєдіяльності міста спочатку пройдуть громадську експертизу на доцільність розгляду депутатами на сесіях. Усі політичні сили, що є у місті, повинні забути про власні амбіції і спрямувати свої зусилля на розбудову Вишневого та покращення життя у ньому кожного його мешканця.
Разом із командою ми плануємо поступово впровадити такі програми розвитку, як "Чисте місто", "Здоров'я та спорт для кожного", "Енергозбереження" та інші. Впровадження, наприклад, програми енергозберігаючих технологій дасть змогу зекономити бюджетні кошти, забезпечити вишнівчан теплом, стримуючи тривалий час зростання тарифів за житлово-комунальні послуги, а зекономлені кошти - використати для поліпшення інфраструктури. У добрий путь нам усім, на благо розбудови міста!".
Надалі міський голова передав слово для виступу своєму попередникові, Анатолію Гошку: "Іде процес удосконалення життя, і це правильно. Спостерігаючи за врученням депутатських мандатів, я зрозумів, що депутатський корпус цього скликання сформувався досить серйозний. Переконаний: новому міському голові вдасться поліпшити життя вишнівчан, продовжити й покращити розпочату нами роботу щодо розбудови міста. Щиро бажаю Миколі Миколайовичу, та депутатському корпусу зокрема, втілити свої задуми у життя.". На що, у відповідь, депутат Вишневої міської ради Юрій Лісничий подарував Анатолію Олександровичу квіти.
- Я хотів би, - продовжив засідання сесії мер міста Микола Ляшенко, - щоб, за старими традиціями, отець Василій благословив роботу нового депутатського корпусу на плідну роботу.
Виконуючи побажання, Василій Русінка, Благочинний Києво-Святошинського округу наголосив: "Влада - це не бізнес. Це - жертовне служіння народу. Щодня пам'ятайте про це, щоб ніхто з вас не паразитував, будучи у владі. Усі, хто народом обраний, повинен пам'ятати, що віднині він належить не собі, а громаді.". Надалі він передав благословення та привітання новому міському голові та депутатам від Блаженнійшого митрополита УПЦ Володимира та вручив Миколі Ляшенку орден Почаївської Божої Матері зі словами: "Нехай Божа Матір допомагає Вам із честю нести цей хрест.".
На цьому І Установчу сесію VI скликання було оголошено закритою.
Наталка Куцак
За матеріалами газети "Наше місто"
Просмотров: 1257 | Добавил: vishneve | Рейтинг: 1.0/1 |
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: