Приветствую Вас Гость
Пятница
29.03.2024
03:27

Портал г.Вишневого

Реклама в бегущей строке
Добавить Новость
Добавить новость
Наш Форум
Наш Форум
Меню сайта
Форма входа
Мини-чат
Поиск
Наш опрос
Кого бы вы хотели видеть в мерском кресле
Всего ответов: 1006
Архив записей
Кто сегодня был
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Информ партнеры
© Вишневе - офіційний сайт міської ради
Управління Міським Господарством
Інформаційний портал
Інформаційний портал
Погода
Ближайший праздник
Праздники Украины
Случайное Фото
Выбрать язык
Web камера
Наш Форум
Главная » 2012 » Октябрь » 14 » Початок опалювального сезону
Початок опалювального сезону
10:13

Через кілька днів у домівках вишнівчан запанує осіння, але тепла атмосфера. Вже з 15 жовтня буде розпочато опалювальний сезон. Ми дізналися, як розпочався опалювальний сезон у місті.


Котельні та теплові мережі повністю готові до роботи. Як і завжди, першими тепло приймають соціальні об’єкти. Недаремно ми проводили перевірку готовності шкіл і дитячих садочків до морозів. Адже, краще виявити проблему раніше, ніж тоді, коли зима постукає у двері. Дитячі садочки, школи та поліклініки є першопрохідцями в отриманні тепла. Вже цього тижня в більшості соціальних об’єктів потеплішають батареї, а працівники спокійно в теплі та злагоді продовжать працювати. На жаль, не всі садочки вчасно провели перевірку припадів обліку теплової енергії. Силами працівників КП «Вишнівськтепленерго» та ТОВ «Ресурсозбереження» проблему було вирішено. І затримка подачі тепла в деякі садочки продовжувалася не більше доби.

Більшість мешканців Вишневого переймаються тим, чи вчасно розпочнуть опалювальний сезон у житлових приміщеннях. Тим паче, що погода на вулиці далеко не нагадує золоту осінь. Хвилюватися не варто. Вже у понеділок 15 жовтня житлово-комунальні об’єкти будуть підключені до опалення. Для включення на повну потужність котелень та теплових мереж потрібно 2-3 дні. Наскільки готове місто до опалювального сезону, ми запитали у Олександра Волкова. «У вересні ми ретельно перевірили всі житлові об’єкти на готовність до опалювального сезону, - каже Олександр Волков. – Усі зауваження керівники ЖЕДів усунули. Тепер ми спокійні за тепло у домівках наших мешканців». Усі комунальні служби, як і завжди, будуть працювати в посиленому режимі, щоб максимально швидко ввести житловий фонд до нормальнго теплового режиму.


Тетяна Дорошенко
Просмотров: 830 | Добавил: vishneve | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: