Приветствую Вас Гость
Четверг
25.04.2024
20:40

Портал г.Вишневого

Реклама в бегущей строке
Добавить Новость
Добавить новость
Наш Форум
Наш Форум
Меню сайта
Форма входа
Мини-чат
Поиск
Наш опрос
Кого бы вы хотели видеть в мерском кресле
Всего ответов: 1006
Архив записей
Кто сегодня был
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Информ партнеры
© Вишневе - офіційний сайт міської ради
Управління Міським Господарством
Інформаційний портал
Інформаційний портал
Погода
Ближайший праздник
Праздники Украины
Случайное Фото
Выбрать язык
Web камера
Наш Форум
Главная » 2016 » Февраль » 3 » Поліція у Вишневому
Поліція у Вишневому
17:35

3 лютого в 11:00 у Вишневому відбулась презентація роботи груп швидкого реагування Києво-Святошинського відділу поліції. Захід відбувся біля приміщення міської ради.

З 1 лютого на всій території Київської області розпочали роботу 83 групи швидкого реагування. Майже 700 патрульних працюватимуть за для спокійного життя громадян.

Групи швидкого реагування призначені для миттєвого реагування на заяви та повідомлення громадян, вжиття невідкладних заходів щодо попередження та профілактики порушень громадського порядку, негайного виїзду до місця події та розкриття злочинів за «гарячими слідами». Кожна група швидкого реагування працює в цілодобовому режимі. До їх складу входять працівники превентивної діяльності, патрульної служби та колишні співробітники Державтоінспекції. Поліцейські екіпіровані табельною вогнепальною зброєю, службовим автотранспортом, спеціальними засобами захисту та засобами зв'язку.

Дійсно, сьогодні ми говоримо не просто про зміну форми і назви, ми говоримо про якісні зміни правоохоронців, до яких завжди можна звернутися за допомогою та порадою, які не залишать без уваги навіть найменшу проблему. 

«Відтепер порядок та спокій у районі охоронятиме нова поліція. Це особливий день для усіх нас. Хотів би наголосити, що сьогодні ми є свідками змін у сприйнятті правоохоронців, і можемо говорити про поліцію не як про каральний орган, а як орган, який надає послуги суспільству і конкретній по забезпеченню порядку», – зазначив заступник начальника міліції району, керівник районної патрульної поліції Олексій Перфілов.

Просмотров: 1191 | Добавил: vishneve | Рейтинг: 5.0/1 |
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: