Приветствую Вас Гость
Среда
24.04.2024
07:30

Портал г.Вишневого

Реклама в бегущей строке
Добавить Новость
Добавить новость
Наш Форум
Наш Форум
Меню сайта
Форма входа
Мини-чат
Поиск
Наш опрос
Кого бы вы хотели видеть в мерском кресле
Всего ответов: 1006
Архив записей
Кто сегодня был
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Информ партнеры
© Вишневе - офіційний сайт міської ради
Управління Міським Господарством
Інформаційний портал
Інформаційний портал
Погода
Ближайший праздник
Праздники Украины
Случайное Фото
Выбрать язык
Web камера
Наш Форум
Главная » 2016 » Декабрь » 7 » У маршрутках Вишневого підвищили ціни на проїзд
У маршрутках Вишневого підвищили ціни на проїзд
10:33

У перших числах грудня погода порадувала справжньою зимою. Як сніг на голову цими днями посипали й інші сюрпризи. Курс долара після більш-менш стабільного періоду зарухався, поповзли вгору ціни на деякі продукти харчування, автоперевізники почали змінювати вартість проїзду. На фоні таких передноворічних «подарунків» підвищення державою з 1 грудня соціальних стандартів залишилося практично непоміченим.

Ще наприкінці минулого тижня у деяких маршрутках Вишневого з´явилися оголошення про підвищення з 3 грудня вартості проїзду. Усно попереджали водії. Підстава не нова, з подібним формулюванням доводилося стикатися й раніше: «у зв´язку з підвищенням вартості паливно-мастильних матеріалів, запасних частин». Цими вихідними у всіх напрямках із Вишневого до Києва по всіх зупинках тарифи підвищено на 1 гривню. Проїзд по Вишневому відтепер становить 3 гривні.

Пасажири від здорожчання не в захваті. «Я обурена! – пише Любов Тітова в своєму коментарі під зверненням. У нас здорощилось пальне? Таке відношення водіїв, брудні, холодні маршрутки, жах… Невже адміністрація не може виділити рейсові автобуси або ж державні маршрутки? По реально ринковим цінам. Жителів збільшується, багато будується комплексів. Жителі, не мовчіть!!! Кожне наше слово варте уваги. Ми самі будуємо своє майбутнє. Достатньо цих монополістів!!!». Особливо вишнівчани нарікають на незадовільний стан маршруток: «Сегодня была очень возмущена, - пише користувач Олена. - Маршрут № 301 ужасный! Холодные и дырявые автобусы. Может жителям Вишневого пора с этим как-то бороться! Или тут живут подпольные миллионеры!».

Водії маршруток зізнаються, що хвилю людських обурень доведеться відбивати саме їм. Представники транспортних підприємств, які працюють на маршрутах «Вишневе - Київ» (перевізники «АТН» і «Клайт») вважають підвищення вартості проїзду закономірним і обґрунтованим але не останнім. З нового року тарифи знову зростуть через підвищення з 1 січня мінімальної заробітної плати до 3200 грн. Можливо, тарифи зростуть на 20-25%

Просмотров: 780 | Добавил: vishneve | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: