Приветствую Вас Гость
Вторник
23.04.2024
14:27

Портал г.Вишневого

Реклама в бегущей строке
Добавить Новость
Добавить новость
Наш Форум
Наш Форум
Меню сайта
Форма входа
Мини-чат
Поиск
Наш опрос
Кого бы вы хотели видеть в мерском кресле
Всего ответов: 1006
Архив записей
Кто сегодня был
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Информ партнеры
© Вишневе - офіційний сайт міської ради
Управління Міським Господарством
Інформаційний портал
Інформаційний портал
Погода
Ближайший праздник
Праздники Украины
Случайное Фото
Выбрать язык
Web камера
Наш Форум
Главная » 2014 » Ноябрь » 1 » У Вишневому розпочався опалювальний сезон
У Вишневому розпочався опалювальний сезон
18:28

Відповідно до розпорядження міського голови Вишневого Іллі Діковаопалювальний сезон у закладах соціальної інфраструктури булорозпочато 20 жовтняМинулого тижня тепло також з’явилося убагатоквартирних будинках.

Ще зовсім недавно у всіх садочках Вишневого температура у групах сягала близько 14-17 градусів при нормі 18-20, тож дітям доводилося спати у теплому одязі. З 20 жовтнявсі дошкільні заклади міста підключені до системи теплозабезпеченняПередподачею тепла відбулася стандартна перевірка радіаторів та системприміщень груп,коридорів, а також підвалівПроблем під час подачі тепла не виникалоНапередоднікотельні були розтоплені та підготовлені до початку роботиТаким чином у понеділок20 жовтня відвідувачі соціальних закладів вже перебували у теплих приміщеннях.Заступник міського голови Віктор Грабовський та начальник житлово-комунального відділу Олександр Волков зранку відвідали всі садочки талікарню, аби пересвідчитисящо опалювальний сезон почався вчасно та без проблем.

Завідуюча ДНЗ «Намистинка» Таміла Рябчун зауважила: «Температура до подачі теплозабезпечення була низькою для дітей і постіль для снутакож була прохолоднаХоча за вікном світило сонце, все ж таки приміщення достатньо не прогрівалося. Нас попереджалищо увімкнення теплавідбудеться 20 жовтня, тож ми чекали на цей день з нетерпінням».

Дійснонаразі у групах садочка теплоАдже багато дітей бігає лише у футболкахНа початку вересня старшу групу відвідувало 36 дітейщойнопохолодалокількість відвідувачів зменшилася до 26 осіб - більшість дітей захворілоНа жальнайчастішою причиною захворювання дітей усадку було холодне приміщенняадже відвідуваність у деяких садках зменшилася до 50 відсотків.

Завідуюча ДНЗ Центр розвитку дитини «Росинка» Любов Лашкова дуже вдячна міській раді за подане тепло у їх садочок: «Проблем з подачеютепла у нас не булоЗа тиждень до увімкнення директор КП «Вишнівськтеплоенерго» Петро Трегуб разом із сантехніком перевірили всю системутеплозабезпеченняМи дуже вдячніщо у нашому приміщенні тепло».

У ДНЗ «Чебурашка» до опалювального сезону було змінено всі пошкоджені радіатори. На даний час у групах підтримується відповідний, до санітарно-гігієнічних норм, температурний режим. «Вихователі і батьки приходять до мене зі словами подяки за підключене опалення. У групах тепло і діткам стало комфортніше», - зауважила завідуюча Тетяна Гонж.

Опалювальний сезон у Вишневому розпочався без значних негараздів. Адже до увімкнення тепла комунальники почали готуватися заздалегідь, ще влітку. Ремонт систем теплозабезпечення, промивання труб і тестування обладнання працівники ЖЕДів та КП «Вишнівськтеплоенерго» встигли зробити до перших холодів.

Пацієнти Вишнівської міської лікарні також змогли відчути тепло батарей. 17-18 жовтня у стаціонарі почався опалювальний сезон. Як пояснив головний лікар Вишнівської міської лікарні Андрій Ципкун дане рішення було прийнято у зв’язку з несприятливими погодними умовами. У поліклінічних відділеннях батареї запрацювали пізніше – 23 жовтня. «У поліклініці ще може бути трохи знижена температура, адже не всі батареї запускають, але це технічні моменти, які вирішують комунальники. В стаціонарі вже нормальний температурний режим - 20-22 градуси», - розповів Андрій Аркадійович.

Міські школи почали нагріватися дещо пізніше – 23 жовтня, адже саме таке розпорядження надійшло з районного відділу освіти. Щоправда, не всі навчальні заклади були одразу підключені до центрального теплозабезпечення на минулому тижні. Вишнівські ЗОШ № 3 та ЗОШ № 4 мають власні модульні котельні, які виробляють тепло за допомогою пелетів. У міських комунальників подвійне ставлення до нової технології. З одного боку, дійсно краще перестрахуватися та мати власне, незалежне опалення. З іншого – димові труби сягають рівня четвертого-п’ятого поверхів, тому у вітряну погоду мешканці прилеглих будинків скаржаться на не зовсім приємний запах. Персонал школи задоволений нововведенням, проте зазначає, що трубу необхідно встановити так, аби вона нікому не заважала.

Директор ЗОШ № 3 Наталія Руденко зауважила: «22 жовтня ввечері котельня була запущена, тому вже наступного дня зранку ми відчули підвищення температури. Звичайно, труби нагріваються поступово, але завдяки новим вікнам тепло зберігається у приміщеннях».

Отже, напередодні перших морозів комунальні працівники Вишневого оперативно запустили системи теплозабезпечення у закладах соціальної інфраструктури, а згодом у квартирах вишнівчан.

Просмотров: 1260 | Добавил: vishneve | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: