Приветствую Вас Гость
Пятница
26.04.2024
07:34

Портал г.Вишневого

Реклама в бегущей строке
Добавить Новость
Добавить новость
Наш Форум
Наш Форум
Меню сайта
Форма входа
Мини-чат
Поиск
Наш опрос
Кого бы вы хотели видеть в мерском кресле
Всего ответов: 1006
Архив записей
Кто сегодня был
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Информ партнеры
© Вишневе - офіційний сайт міської ради
Управління Міським Господарством
Інформаційний портал
Інформаційний портал
Погода
Ближайший праздник
Праздники Украины
Случайное Фото
Выбрать язык
Web камера
Наш Форум
Главная » 2012 » Февраль » 28 » Вишневе вітало Міжнародний турнір із художньої гімнастики
Вишневе вітало Міжнародний турнір із художньої гімнастики
22:11

З 24 по 26 лютого Києво-Святошинська районна дитяча юнацька спортивна школа, розташована на території ЗОШ № 4, приймала гостей – учасників Міжнародного турніру з художньої гімнастики «Імперія юних талантів». Загалом у ньому взяло участь понад 400 юних грацій 40 українських і 2 російських команд – із Санкт-Петербурга та Воронежа. За кількістю спортсменок цей турнір на території України можна вважати рекордним. До цього такі турніри проводилися в інших обласних центрах нашої держави.

А для нашого міста – знаменним. Не тільки тому, що спортивні змагання такого рівня та масштабу проводилися у нас уперше. А й через те, що Вишневе не має власної команди зі спортивної гімнастики. Вік учасників турніру – від 5 до 12 років.
- Розвивати спорт серед молоді нашого міста, щоб вона зростала не тільки духом, а й тілом, прививати звичку жити здоровим життям – наше першочергове завдання, - так прокоментував цю подію директор комунального підприємства «Спортивний клуб «Вишневе» Віктор Кіріченко. – Готувалися до зустрічі команд ми доволі ретельно та ґрунтовно. Хочу від усього серця подякувати депутату Київоблради Юрію Цікаленку як головному організатору та спонсору проведення цих змагань, губернатору Київщини Анатолію Присяжнюку, під патронатом якого вони проводяться. А також нашим спонсорам - ресторанному комплексу «Рестоград Імперія», комерційному банку «Преміум», компанії «Марс Україна Мілківей», відділу освіти та спорту Києво-Святошинської РДА, і, звісно, Вишневій міській владі, яка також приймала активну участь у підготовці до проведення турніру. Всіх учасників і гостей потрібно було зустріти, розмістити – у цьому нам допомогло вишнівське транспортне ТОВ «ВГО», що є офіційним перевізником турніру та членом Української асоціації ветеранів-співробітників спеціальних підрозділів по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю «К» Служби безпеки України.

Комунальне підприємство створене і працює в нашому місті лише місяць, але вже є перший вагомий результат – Міжнародний турнір. Вишневе має безліч талантів – не лише культурно-мистецьких, а й спортивних. І в місті потрібно розвивати не лише футбол, самбо, а й інші види спорту. Молодь потрібно залучати до здорового способу життя. Сподіваємося, що з легкої руки Юрія Цікаленка та з благословення отця Василія, в цьому місті такі прекрасні турніри проходитимуть постійно і цей вид спорту розвиватиметься з кожним днем.

- Коли бачиш на дитячих обличчях посмішки, - так пояснив ідею проведення турніру саме у Вишневому Юрій Цікаленко, - не можна не радіти. Ці дитячі очі, що блищать від радості перемоги… Ми плануємо відкрити у Вишневому секцію художньої гімнастики. У приміщенні ДЮСШ, де нині проходить турнір, буде виділено окремий час, закуплено реманент, запросимо тренера. Заняття плануємо проводити для дітей безкоштовно.

Другий день проведення відзначився нагородженням найменших учасників 2004 р. н. Нагороди вручали: організатор турніру, меценат Юрій Цікаленко, директор КП «Спортивний клуб «Вишневе» Віктор Кіріченко, в. о. міського голови Вишневого Олександр Волков, директор клубу «Спартак» Василій Дячук, повноважний представник Української православної церкви у Верховній Раді України протоієрей Василій Русінка, головний тренер ДЮСШ № 3 «Спартак» Олена Бережна.

- Мені приємно всіх вас бачити на цьому турнірі, - наголосив, виступаючи перед присутніми Юрій Володимирович. - Ваш вид спорту – художню гімнастику – я вважаю одним із найкрасивіших і, в той же час, – один із найскладніших. Тому всім вам я бажаю терпіння, успіху. І дай вам Бог усім – міцного здоров’я.

Від імені керівництва ДЮСШ № 3 «Спартак» із відкриттям цього чудесного турніру спортсменок вітав і її директор Василій Дячук. Він побажав усім успіхів у спорті, навчанні, а також нагородив головного тренера та головного суддю турніру Ольгу Бережну за багаторічну плідну працю, вагомий особистий внесок у розвиток і пропаганду фізичної культури та спорту. Прийняли учасниці і Боже благословення від повноважного представника Української православної церкви у Верховній Раді України протоієрея Василія Русінки «…щоб і сьогодні, і щодня в житті ви займали лише перші місця.».

Протягом трьох днів спортсменок оцінювали кілька бригад суддів, бали підраховувалися з урахуванням техніки предмету, виконання спортивних елементів, артистизму. Номінувалися вікові категорії 1996 – 2004 р. н. Загалом програма передбачала виступи в двох номінаціях: учасниці спочатку виконували класичні композиції, а потім – із предметами (скакалка, обруч, м’яч, булава, стрічка). Переможниці визначалися у вікових категоріях за сумою набраних балів за виконані вправи. Тон задавали юні грації з Київ-ДЮСШ № 3, СДЮШОР (Київ), Київ-«Спартак», «Голден ритмік» (Київ), «Восток» (Харків), «Спорт-Естет» (м. Луцьк). Не відставали від них і представниці Сімферополя, Маріуполя, Харкова, Одеси, Запоріжжя, Херсона, Дніпропетровська, Дніпродзержинська, Луганська, Черкас, Чернігова, Донецька…

Гарний настрій, тепла, родинна атмосфера, позитивні емоції, не полишали ні гостей, ні учасників свята ні на хвилю. Налаштованість на нові звершення, вдосконалення своїх виступів, на перемоги – все це подарувала присутнім «Імперія юних талантів». Ці змагання є визначальними, бо тут були представлені всі вікові підгрупи – від найменших (наймолодшій учасниці – трохи більше 5 рочків) до найстарших.

Без подарунків не залишився ніхто. За перші призові місця переможниці отримали кубки, призи та грошові премії, усі інші – подарунки. А тим дівчаткам, чий виступ сподобався найкраще, пощастило отримати й приз за глядацькі симпатії – м’які іграшки. Наостанок – несподіваний подарунок: міні-концерт Василія Бондарчука.


По мателіалах: www.vyshneve.net.ua

Просмотров: 1467 | Добавил: vishneve | Рейтинг: 5.0/1 |
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: