Приветствую Вас Гость
Четверг
18.04.2024
19:58

Портал г.Вишневого

Реклама в бегущей строке
Добавить Новость
Добавить новость
Наш Форум
Наш Форум
Меню сайта
Форма входа
Мини-чат
Поиск
Наш опрос
Кого бы вы хотели видеть в мерском кресле
Всего ответов: 1006
Архив записей
Кто сегодня был
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Информ партнеры
© Вишневе - офіційний сайт міської ради
Управління Міським Господарством
Інформаційний портал
Інформаційний портал
Погода
Ближайший праздник
Праздники Украины
Случайное Фото
Выбрать язык
Web камера
Наш Форум
Главная » 2011 » Октябрь » 19 » Вишневе визнано найкраще підготовленим до зими в районі
Вишневе визнано найкраще підготовленим до зими в районі
10:58

Вишневе завжди прагнуло стати найкращим містом на Україні і за рівнем забезпечення життя мешканців, і за якістю надання послуг населенню. Ми вже давно забули, що таке бруд на вулицях, погодинні включення гарячої води та світла. Цей рівень намагаємося підтримувати й надалі, не зважаючи ні на які економічні потрясіння. І не тільки підтримувати, ай підвищувати, попереджаючи всі ймовірні недоліки.


Щодо функціонування дахових котелень, що знаходяться на балансі ТОВ "Ресурсоз береження", директором якого є Федір Кацап, і обслуговують 6 білоцерківських будинків на Південній стороні міста, претензій від мешканців не надходило. Є деякі проблеми у самого підприємства: воно потребує заміни технологічного обладнання, адже котельні вже давно відпрацювали своє за 8 років. Підприємство минулого року "влетіло" на 1 млн. 200 тис. грн. через різницю в тарифах, яку покривало власним коштом. Заборгованості за газ перед державою воно не має.

Як доповів головний інженер КП "Вишнівськводоканал" Василь Соїч, суд із "Київводоканалом" виграли. Підприємство провела заміну насосного агрегату, замінено ділянку водопровідної мережі, насосних агрегатів у свердловинах, покрівлі приміщень і споруд, замінено 6 вводів до будинків на сьогодні КП "Вишнівськводоканал" готове зустріти зиму у "всеозброєнні". Заборгованостей по зарплаті та за електроенергію нема. За чистоту вишнівської води спеціалісти спокійні: її дослідження проводяться щомісяця, вміст хімічних речовин контролюється жорстко. Жодних відхилень не зафіксовано.

Всі теплові мережі міста, за словами директора КП "Вишнівськтеплоенерго" Петра Трегуба, на 90% готові. Із затрачених коштів підприємство використало власних 850 тисяч, 300 тисяч із міського бюджетупішло на капітальний ремонт димових труб. Всі аварійні тепломережі замінено, гідровипробування пройшли на "відмінно". Та є ще проблема заборгованості державі за спожитий газ у розмірі 6 млн. грн., половину з яких потрібно "погасити" до 1 жовтня. Щоб встановити системи обліку тепла відповідно до нових вимог обіку газу, необхідно додаткових 150тисяч. Їх планується ввести до витрат наступного року. Потрібно обов'язково замінити труби центральних теплотрас їм уже 45 років.

Додаткове питання, що потребує нагального вирішення перегляду побудови нових будинків і переведення їх із дахових котелень на підключення централізованого теплопостачання. Тим більше, що, за новими правилами, не можна будувати багатоповерхівки з даховими котельнями поруч із теплоцентралями. Є можливість з'єднати дві котельні, щоб зекономити на 20-30% споживання газу і забезпечити безперебійну подачу тепла навіть в аварійних ситуаціях. Це дасть можливість також знизити тарифи.

Після завершення наради відбулося вибіркове інспектування житлового фонду міста. Членів комісії, перш за все, цікавив стан підвальних приміщень багатоквартирних житлових будинків. До слова, члени районної комісії були приємно вражені станом підвалів вишнівських будинків: вони чекали побачити що завгодно, натомість виявили, що там чисто, сухо, трубивідремонтовано тощо - скрізь лад.

Ваше місто підготовлено набагато краще від інших населених пунктів до зими,

так резюмував роботу вишнівських комунальних підприємств заступник голови Києво-Святошинської райдержадміністрації Владислав Чепеленко.

Але підприємства не повинні зазнавати збитків через відсутність спецфінансування. Адже це позначається на якості послуг.

Наталка Куцак
Просмотров: 1210 | Добавил: vishneve | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: