Приветствую Вас Гость
Четверг
28.03.2024
15:47

Портал г.Вишневого

Реклама в бегущей строке
Добавить Новость
Добавить новость
Наш Форум
Наш Форум
Меню сайта
Форма входа
Мини-чат
Поиск
Наш опрос
Кого бы вы хотели видеть в мерском кресле
Всего ответов: 1006
Архив записей
Кто сегодня был
Статистика

Онлайн всего: 2
Гостей: 2
Пользователей: 0
Информ партнеры
© Вишневе - офіційний сайт міської ради
Управління Міським Господарством
Інформаційний портал
Інформаційний портал
Погода
Ближайший праздник
Праздники Украины
Случайное Фото
Выбрать язык
Web камера
Наш Форум
Главная » 2016 » Апрель » 23 » Збірна ветеранів – переможці турніру у Вишневому!
Збірна ветеранів – переможці турніру у Вишневому!
07:31

Місто Вишневе ніколи раніше не бачило стільки зірок вітчизняного спорту як у п’ятницю, 22 квітня, коли в цьому місті відбувся футбольний турнір, присвячений 30-й річниці трагедії на Чорнобильській АЕС, учасниками якого стали – національна збірна України серед ветеранів, команда спецпідрозділу «Азов», збірна спортивних журналістів та збірна зірок естради «Маестро».

Під час урочистого відкриття, організатори турніру, а також капітани збірних учасників відзначили, що дуже прикро збиратися з такого приводу, проте те, що відбулося 30 років тому – частина нашої історії і, тому цього дня хочеться ще раз подякувати тим людям, які свого ціною власного життя рятували країну, ліквідовуючи аварію на Чорнобильський АЕС. Команди та глядачі внашували пам’ять загиблих хвилиною мовчання.

Після церемонії відкриття розпочалась безпосередньо спортивна частина заходу. В першому півфіналі зустрілася збірна ветеранів з футболу та команда спецпідрозділу «Азов». Матч повністю проходив за переваги зірок футболу, що знайшло своє відображення в рахунку на табло – 5:0 – більш ніж переконлива перемога ветеранів. У другому матчі зустрілися збірна журналістів та комада зірок естради «Маестро». На відміну від першого двобою, ця гра видалась доволі напруженою та драматичною – ведучи в рахунку 2:1, збірна вітчизняних мас-медіа, дозволила спортивним зіркам не тільки зрівняти рахунок, а й у підсумку віддала їм і перепустку у великий фінал, поступившись - 2:3.

Тож, володарів трофею в головному матчі розіграли національна збірна України серед ветеранів та команда зірок естради «Маестро». Гра видалась доволі напруженою та цікавою. У підсумку, завдяки голам Мелащенка, Цихмейструка та Собуцького, з рахунком 3:0 перемогу, а разом з нею і головний трофей турніру, виборола національна збірна України серед ветеранів. Бронзовими призерами стали спортивні журналісти, які в малому фіналі переграли команду спідрозділу «Азов» з рахунком 6:1.

По завершенню відбулась урочиста церемонія нагородження, участь у якій взяли голова Київської обласної держадміністрації Максим Мельничук, міський голова Вишневого Ілля Діков, перший віце-президент ФФУ Вадим Костюченко, віце-президент ФФУ – Василь Орлецький та інші. Окрім командних нагород, своїх володарів знайшли також особисті відзнаки у номінаціях.

Так, кращим голкіпером турніру став гравець збірної ветеранів – Ігор Шуховцев, кращим захисником – футболіст команди спецпідрозділу «Азов», півзахисником – журналіст Дмитро Поворознюк, а нападником – телеведучий Олександр Педан. Приз за найкращий гол отримав гравець національної збірної серед ветеранів – Олег Собуцький.

По завершенню турніру, вболівальники, яких зібралось чимало на стадіоні, мали змогу зробити пам’ятні фотографії та взяти автографи у зіркових футболістів.

Просмотров: 798 | Добавил: vishneve | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: