Приветствую Вас Гость
Понедельник
29.04.2024
16:37

Портал г.Вишневого

Реклама в бегущей строке
Добавить Новость
Добавить новость
Наш Форум
Наш Форум
Меню сайта
Форма входа
Мини-чат
Поиск
Наш опрос
Кого бы вы хотели видеть в мерском кресле
Всего ответов: 1006
Архив записей
Кто сегодня был
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Информ партнеры
© Вишневе - офіційний сайт міської ради
Управління Міським Господарством
Інформаційний портал
Інформаційний портал
Погода
Ближайший праздник
Праздники Украины
Случайное Фото
Выбрать язык
Web камера
Наш Форум
Главная » 2010 » Декабрь » 8 » Мости не перейти: крайнього вже знайшли
Мости не перейти: крайнього вже знайшли
01:02

Сполучення Південної та Північної частин міста - проблема не одного року. І її досі не вдавалося вирішити жодному керівництву Вишневого. Обидві сполучені лише пішохідними мостами. Проїзд транспорту - взагалі окрема розмова.

Щоб не підійматися мостом, вишнівчани та гості міста залюбки переходять через колії. А взимку - й поготів. Проблема ось у чому. Пішохідну частину та східці їх не почистили від снігу. Пройти там, практично, неможливо - дуже слизько. Люди обурюються такому неподобству, особливо літні. В цьому переконалися й наші кореспонденти. Ми зателефонували до керівника залізничної станції "Вишневе", та в коментарі нам було відмовлено. Наступного дня, щоправда, повідомили: міст посипали. Мовляв, не вистигли оперативно зреагувати. До того ж, його прибирає не тільки залізниця: обов'язки розподілено з Київським будівельно-монтажним управлінням.
Спочатку було так… Поки проблему вирішували, люди штурмували мости. Вишнівчанин Андрій невдоволено спускається по східцях: "Ніхто не прибирає це неподобство. Сніг замерз, покрив сходи, неможливо пройти. Так що невідомо, як безпечніше: чи мостом, чи через колії. Як на мене, різниці ніякої". Запитуємо тих людей, хто проходить через колії, чому йдуть саме сюди. Перехожий Сашко відповідає: "Так простіше. Я розумію, що небезпечно, та всі йдуть, і я - теж. А міст, тим більше - в таку погоду, теж небезпечний".
Наступного дня наші кореспонденти знову зателефонували до начальника Вишнівської залізничної станції Анатолія Данилюка: "Мости вже посипано. За їхнє прибирання відповідає не одна установа. Так як перон обслуговуємо ми, нас уповноважили ще й прибирати половину мосту. Але головних відповідальних я вже попередив, на той випадок, якщо це повториться знову: звертатимуся до журналістів".
І, наостанок, нас запевнили: такого більше не трапиться. Сподіватимемося, що так воно і буде.

Оксана Сікало

zavishneve.com.ua

Просмотров: 1108 | Добавил: vishneve | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 2
1 Лена   (13.12.2010 14:16) [Материал]
Я на этот мост летом боюсь подыматься и спускаться, пускай придумают что то более удобное

2 Вишнівчанка   (06.01.2011 21:16) [Материал]
мені б теж хотілося,щоб міст привели в кращий стан,тому що по коліям я не ходжу,а на мосту дійсно дуже слизько.Якщо мені ще вдається тр имати рівновагу,то літнім людям це не завжди вдається.Бачила дуже багатьох людей,які "відпочивали" на мосту.

Имя *:
Email *:
Код *: