Приветствую Вас Гость
Суббота
20.04.2024
16:40

Портал г.Вишневого

Реклама в бегущей строке
Добавить Новость
Добавить новость
Наш Форум
Наш Форум
Меню сайта
Форма входа
Мини-чат
Поиск
Наш опрос
Кого бы вы хотели видеть в мерском кресле
Всего ответов: 1006
Архив записей
Кто сегодня был
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Информ партнеры
© Вишневе - офіційний сайт міської ради
Управління Міським Господарством
Інформаційний портал
Інформаційний портал
Погода
Ближайший праздник
Праздники Украины
Случайное Фото
Выбрать язык
Web камера
Наш Форум
Главная » 2008 » Сентябрь » 8 » Нарешті відремонтовано ліфти
Нарешті відремонтовано ліфти
10:19

Багатьох мешканців нашого міста, які живуть у багатоповерхівках торкнулася ця проблема. А відключено було в серпні місяці було 20 ліфтів. Сьогодні ліфти працюють. Швидко уладнати ситуацію вдалося завдяки оперативним, професійним діям міської влади і виконавчого комітету. За роз’ясненнями ми звернулися до заступника міського голови Віктора Сокиркіна. 


«Відключила ліфти Інспекція з нагляду за роботою Територіального управління Державного комітету України з промислової політики, безпеки, охорони праці та гірничного нагляду по Київській області та м.Києву. Така ситуація, – пояснює Віктор Іванович склалася внаслідок того, що Управління міським господарством (КП УМГ) заборгував 0,5млн. грн. організації СРБУ «Київліфт-7», яка відповідає по договору за ліфти та проводить їхнє технічне обслуговування. Призвели до цього ті обставини, що деякі мешканці будинків по вул. Жовтневій 11, 13, 33 не сплачують комунальні послуги. Для того, щоб виправити ситуацію, міська влада змушена була терміново віднайти кошти і проплатити борг. Врятувало мешканців, зокрема підприємство ПМК-4, яке викупляло свою землю. У виконкомі відбулася нарада з питань обслуговування ліфтового господарства, яку провели Віктор Сокиркін і Олександр Волков. На нараду були запрошені представники адміністрації КП УМГ, заступники директора управління –Віктор Панюта, Борис Приходько, керівники житлово-експлуатаційних дільниць. За результатами наради до них поставлено жорсткі вимоги щодо налагодження ритмічної роботи ліфтового господарства. Зокрема. пропонується під особисту відповідальність Бориса Приходька, заступника директора КП УМГ запровадити вчасні розрахунки з супідрядником за виконану роботу в межах, обумовлених договірними відносинами та тарифом з супідрядними організаціями. Віктору Панюті доручається проконтролювати заключення договору штрафних санкцій за понаднормативний простій ліфтів. На начальників ЖЕДів покладено щотижневе інформування про стан вирішення проблемних питань поточного обслуговування ліфтів. Сьогодні СРБУ-«Київліфт-7» проводить ремонтні роботи в повному обсязі. Але, шановні мешканці – ліфти – це тільки перший дзвоник. Вже завтра ми можемо залишитися без гарячої води та тепла, тому. що нічим буде розрахуватися за газ. Післязавтра – без холодної води, тому. що електрика – це основна стаття видатків «Вишнівськводоканалу». Ще пізніше зможемо опинитися серед величезних куп невивезеного сміття, бо нічим буде заплатити за транспорт та за полігон. Прошу шановних мешканців пам’ятати, що існує Закон про субсидії, за яким плата за комунальні послуги громадян не повинна перевищувати 20 відсотків сукупного доходу сім’ї. Отримуйте субсидії і розраховуйтесь за надані послуги вчасно.

Матеріал був взятий http://vyshneve.org


Просмотров: 1492 | Добавил: vishneve | Рейтинг: 1.0/1 |
Всего комментариев: 1
1 Ярослав   (06.01.2009 22:06) [Материал]
В мойому дід їзді ліфт працює майже нормально, без автоматики тобто якщо в ліфту натиснути кнопку двері закриваються, якщо щось потрапить то він їде з відкритими дверям один раз я відчув це на своїй спині >( >( >( >( >(

Имя *:
Email *:
Код *: