Приветствую Вас Гость
Среда
24.04.2024
08:14

Портал г.Вишневого

Реклама в бегущей строке
Добавить Новость
Добавить новость
Наш Форум
Наш Форум
Меню сайта
Форма входа
Мини-чат
Поиск
Наш опрос
Кого бы вы хотели видеть в мерском кресле
Всего ответов: 1006
Архив записей
Кто сегодня был
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Информ партнеры
© Вишневе - офіційний сайт міської ради
Управління Міським Господарством
Інформаційний портал
Інформаційний портал
Погода
Ближайший праздник
Праздники Украины
Случайное Фото
Выбрать язык
Web камера
Наш Форум
Главная » 2008 » Ноябрь » 13 » Збудовано дитячий майданчик
Збудовано дитячий майданчик
14:07
На південному масиві нашого міста у дворі будинку, що по вулиці Південна 1 нещодавно було облаштовано новий дитячий спортивний майданчик. Площа подвір‘я досить велика, отже діточкам буде де і побігати, пострибати, на чому погойдатися і де полазити.
Оглянути якість виконаної роботи на майданчик завітали виконуючий обов‘язки міського голови Володимир Стужук, заступники голови  Віктор Сокиркін та Василь Ромасєв та виконавці робіт.
Мешканці прилеглих будинків виявили бажання, щоб баскетбольний майданчик, який у подвір‘ї існує досить давно не змінювали і не переносили в інше місце. Але неподалік було збудовано футбольне поле, що огороджене парканом. При ньому має бути і баскетбольна площадка. Зручно, адже м‘ячі не будуть вилітати на дорогу та оточуючих. Було висунуто пропозицію оздобити землю на футбольному полі штучною травою або гумовим покриттям. Питання поки що залишилось відкритим.
Поки що майданчик не повністю закінчено. Ще планується прокласти через нього пішохідну доріжку для зручності мешканців. Завезти пісок та встановити більше лавок для відпочинку.
Володимир Стужук зазначив, що площадка виглядає порожньою і потрібно ще встановити невеликий оригінальний спортивний комплекс. Плани вже є але поки що не вирішено який саме .
По матеріалам © Вишневе - офіційний сайт міської ради
Просмотров: 1762 | Добавил: vishneve | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 2
1 StashBank   (19.11.2008 16:50) [Материал]
Ні вякому разі не зносити баскетбольний майданчик. від один у Вишневому. я сам прикладав багато зусиль для його облаштунку. а те що поналіплювали (фтбольне поле з баскетбольними кільцями) нікуди не годится і не витримує жодної критики. краще б створили на тому місці нормальний баскетбольний майданчик (з огорожею) і було б всім добре. і спорт би розвивався.

P/s Колись давно відбувалися серьозні баталії по баскетболу на Південному масиві міста (а почалося все на Першотравневій), а зараз вже років зо 3-4 немає с ким грати. А іноді і взагалі немає де грати. Влітку на майданчику постійно припарковані автомобілі sad


2 Schnecke   (14.05.2009 11:22) [Материал]
Почему-то никого не волнует, откуда была взята плитка для тротуара, выложенная на этом майданчике. Ее забрали оттуда, где ДОЛЖНЫ были положить. Возле дома по ул Южная 11. Там устроили бардак и наглым образом год назад забрали эту плитку. И выложили ее здесь. Что за свинство, наведите порядок возле дома Южная 11!!!

Имя *:
Email *:
Код *: