Приветствую Вас Гость
Четверг
28.03.2024
12:52

Портал г.Вишневого

Реклама в бегущей строке
Добавить Новость
Добавить новость
Наш Форум
Наш Форум
Меню сайта
Форма входа
Мини-чат
Поиск
Наш опрос
Кого бы вы хотели видеть в мерском кресле
Всего ответов: 1006
Архив записей
Кто сегодня был
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Информ партнеры
© Вишневе - офіційний сайт міської ради
Управління Міським Господарством
Інформаційний портал
Інформаційний портал
Погода
Ближайший праздник
Праздники Украины
Случайное Фото
Выбрать язык
Web камера
Наш Форум
Главная » 2009 » Февраль » 16 » На станції Вишневе продаж квитків зріс більше як у три рази
На станції Вишневе продаж квитків зріс більше як у три рази
11:52
Південно-Західна залізниця встановлює турнікетні системи для того, щоби пасажири купували квитки та не проходили до поїздів без проїзних документів.

Там, де такі системи встановлені, пасажир має купити квиток зі штрих-кодом і вставити його у отвір сканера турнікета. Якщо проїзний документ дійсний, турнікет дає дозвіл на прохід – загоряється зелена стрілочка і хвіртка відкривається. Квиток необхідно зберегти до кінця подорожі, адже він потрібен і для того, щоби вийти через турнікети з платформи, прибувши у пункт призначення. Якщо пасажир все ж зміг пройти без квитка, або відбув зі станції, де турнікети ще не встановлені, він буде змушений придбати проїзний документ у штрафній касі вже прибувши на станцію призначення – інакше турнікети не випустять безбілетника. 

Сканер зчитує із квитка повну інформацію про подорож, яку оплатив пасажир, відтак залізничники можуть аналізувати популярність маршрутів поїздів та вести облік пасажиропотоку. 

—Зокрема турнікети встановлені на оновленій високій платформі станції Вишневе, яка відкрилась 10 жовтня. Відтак продаж квитків зріс більше як у три рази, відповідно зросли і відрахування у бюджет – відзначає керівництво станції. Завдяки турнікетним системам поменшало безквиткових пасажирів – констатують залізничники.

Економічна доцільність очевидна – пасажири змушені купувати квитки та сплачувати за свій фактичний проїзд, адже часто-густо люди не купують квитків у касах, а беручи їх у кондуктора применшують свій маршрут. 

Південно-Західна залізницявже встановила турнікетні системи на 12 станціях. На Київській дирекції залізничних перевезень турнікети є на станціях Боярка, Київ-Волинський (у напрямку Фастова), Святошин, Караваєві Дачі, Ірпінь, Вишневе та на приміському вокзалі станції Дарниця, зупиночній платформі Видубичі, центральному вокзалі станції Київ-Пасажирський. На Козятинській дирекції турнікетами обладнані станції Шепетівка та Біла Церква, на Жмеринській – станція Вінниця.

До кінця року планується встановити ще 4 системи – турнікети з’являться на станціях Клавдієве, Немішаєве, Городянка та Васильків.

Матеріал був взятий на сайті © ДТГО "ПІВДЕННО-ЗАХІДНА ЗАЛІЗНИЦЯ"


Просмотров: 2045 | Добавил: vishneve | Рейтинг: 5.0/1 |
Всего комментариев: 4
1 lordweiss   (05.03.2009 18:19) [Материал]
А бред эти все турникеты! Я обычно запрыгиваю на платформу и мну никто неостанавливает, они просто за этим почти не следят.

2 Весельчак   (15.03.2009 19:52) [Материал]
ничего не бред, из-за таких как ты отменяют электрички, они просто невыгодны для ж.д. так как работают в убыток себе.

+1   Спам
3 Серёджа   (09.04.2009 09:41) [Материал]
lordweiss, ну да, давайте все запрыгивать на платформы! Никто не заметит 100%.
Не стыдно тебе? Получается пожилые люди платят, потому что не могут запрыгнуть на платформу? Все вот такие глупые, а ты самый умный.

4 Елена   (16.04.2009 10:51) [Материал]
Дорогие товарищи, неужели все думают, что из-за турникетов увеличится бюджет?!Конечно же НЕТ! Потому что люди предпочтут маршрутку до Киева, а не вонючие эллектрички, та еще по сказочной цене за такие "прекрасные условия, во время поездки в ней"

Имя *:
Email *:
Код *: