Приветствую Вас Гость
Пятница
26.04.2024
12:02

Портал г.Вишневого

Реклама в бегущей строке
Добавить Новость
Добавить новость
Наш Форум
Наш Форум
Меню сайта
Форма входа
Мини-чат
Поиск
Наш опрос
Кого бы вы хотели видеть в мерском кресле
Всего ответов: 1006
Архив записей
Кто сегодня был
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Информ партнеры
© Вишневе - офіційний сайт міської ради
Управління Міським Господарством
Інформаційний портал
Інформаційний портал
Погода
Ближайший праздник
Праздники Украины
Случайное Фото
Выбрать язык
Web камера
Наш Форум
Главная » 2009 » Февраль » 24 » У Вишневому привітали з Днем захисника Вітчизни!
У Вишневому привітали з Днем захисника Вітчизни!
23:22

У неділю в актовій залі міської ради відбувся захід, присвячений 23 лютого, Дню захисника Вітчизни – святові, яке символізує любов і шану українців до оборонців і визволителів рідної землі.

   
  Відкрив свято міський голова Анатолій Гошко. Він сердечно привітав усіх захисників. Особливі слова подяки адресував ветеранам війни. – Ваш подвиг завжди залишатиметься взірцем патріотизму, мужності й самопожертви, – наголосив Анатолій Олександрович. 
Міський голова надав слово Миколі Петріщеву. У своєму виступі він зазначив, що в пам’яті народу ніколи не згаснуть спогади про 23 лютого – день, коли святкують Радянська Армія та Військово-морський флот. Микола Никифорович привітав присутніх у залі ветеранів, побажав їм міцного здоров’я, витримки та довгих років життя. 
  Голова ради ветеранів Леонід Яремчук розповів про роботу, яку здійснюють ветерани для того, щоб залучити юнаків до проходження служби в армії. Це не тільки обов’язок, а й честь для кожного хлопця. До 23 лютого ветерани провели конкурси на кращі малюнки та пісні в школах Вишневого. Вони постійно проводять з учнями заняття на теми, що стосуються патріотичного виховання. Леонід Антонович нагородив подяками за активну роботу в раді ветеранів С. Барнасюка, В. Ганзулю, Т. Рижикова, І. Маляренка, Н. Трохимець, Ю.Табакова та інших. Він також висловив вдячність від імені всіх ветеранів та від себе особисто міському голові А. Гошку, першому заступнику В. Стужуку за допомогу, яку вони постійно надають ветеранам на безкоштовне лікування та на проведення свят. 
  Далі слово взяв начальник Києво-Святошинського районного комісаріату Сергій Троценко. Він висловив вдячність усім захисникам, зокрема ветеранам, які пройшли тяжку війну. – Не було б нас, якби не ви, – наголосив Сергій Миколайович. Він вручив грамоти ветеранам Н. Трохимець, С. Барнасюку, І. Маляренку, Т. Рижикову. 
  Депутат міської ради Микола Коваленко також привітав усіх зі святом, побажав щастя, міцного здоров’я та довгих років життя. 
  Заступник голови ради ветеранів Києво-Святошинського району Юрій Табаков від районної ради ветеранів з нагоди Дня захисника Вітчизни вручив грамоти В. Мілевському, Т. Рижикову та подяку М.Авраменку. Від імені голови ради ветеранів району та від себе особисто привітав зі святом, побажав здоров’я і наснаги. 
  Сергій Барнасюк, відповідальний секретар президії організації інвалідів війни Вишневого, подарував міському голові Анатолію Гошку книгу залізничників України. Теплими словами привітав зі святом. 
  Не забули поздоровити захисників і школярі. Учні третьої та четвертої вишнівських шкіл зачитали привітальні вірші.

  За активну громадську участь у житті міста та з нагоди Дня захисника Вітчизни міський голова Анатолій Гошко нагородив грамотами ветеранів Т.Рижикова, М.Авраменка, І.Кацана, Л.Яремчука та фотокореспондента Євгена Пікуля. Після урочистої частини відбувся святковий концерт.


По матеріалам © Вишневе - офіційний сайт міської ради

Просмотров: 3922 | Добавил: vishneve | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 1
1 vishneve   (01.03.2009 16:36) [Материал]
Стандарт переделан под себя...

Имя *:
Email *:
Код *: