Приветствую Вас Гость
Четверг
18.04.2024
11:50

Портал г.Вишневого

Реклама в бегущей строке
Добавить Новость
Добавить новость
Наш Форум
Наш Форум
Меню сайта
Форма входа
Мини-чат
Поиск
Наш опрос
Кого бы вы хотели видеть в мерском кресле
Всего ответов: 1006
Архив записей
Кто сегодня был
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Информ партнеры
© Вишневе - офіційний сайт міської ради
Управління Міським Господарством
Інформаційний портал
Інформаційний портал
Погода
Ближайший праздник
Праздники Украины
Случайное Фото
Выбрать язык
Web камера
Наш Форум
Главная » 2009 » Август » 14

Останні рішення профільного міністерства, що намагається показати роботу з реформування ЖКГ, викликали жвавий інтерес серед комунальників і привернули увагу міських мешканців. Для реалізації положень міністерських ініціатив на останньому засіданні виконкому Вишневої ради було прийнято декілька відповідних рішень, які ми попросили прокоментувати члена виконкому Олександра Волкова, який є і начальником профільного відділу.


- «Сьогодні я хочу звернути увагу на питання, котре потребує обов’язкового громадського обговорення. Всі ми знаємо, що, згідно методики нарахування тарифів на обслуговування будинків та прибудинкових територій (тариф ЖЕДів), визначено перелік з 26-и пунктів обов’язкових видів робіт. На сьогодні ці пункти КП «У ... Читать дальше »
Просмотров: 1654 | Дата: 14.08.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Комментарии (1)

На розі вулиць Святошинська та Жовтнева встановлюють декоративні стовпчики. Робиться це для того, щоб унеможливити паркування автівок на тротуарах і щоб пішоходи почували себе безпечно перед переходом дороги, адже, нажаль, на цьому перехресті часто трапляються аварії. 

 Стовпчики будуть містити символіку міста. Спеціалісти вивчать громадську думку і, якщо мешканцям Вишневого сподобається нововведення, то подібним чином будуть облаштовані й інші перехрестя міста. Загалом, на вказаному перехресті з‘явиться 40 стовпчиків.


© Вишневе - офіційний сайт міської ради


Просмотров: 1148 | Дата: 14.08.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Комментарии (0)