Приветствую Вас Гость
Пятница
26.04.2024
05:20

Портал г.Вишневого

Реклама в бегущей строке
Добавить Новость
Добавить новость
Наш Форум
Наш Форум
Меню сайта
Форма входа
Мини-чат
Поиск
Наш опрос
Кого бы вы хотели видеть в мерском кресле
Всего ответов: 1006
Архив записей
Кто сегодня был
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Информ партнеры
© Вишневе - офіційний сайт міської ради
Управління Міським Господарством
Інформаційний портал
Інформаційний портал
Погода
Ближайший праздник
Праздники Украины
Случайное Фото
Выбрать язык
Web камера
Наш Форум
Главная » 2010 » Сентябрь » 18 » Будівництво нового приміщення школи №1 зрушилося з місця!
Будівництво нового приміщення школи №1 зрушилося з місця!
14:46

Це було однією з важливих тем обговорення, разом із проблемою готовності до опалювального сезону, під час візиту до цього навчального закладу представників міської влади. Він відбувся 13-го вересня цього року. У ньому взяли участь: міський голова Анатолій Гошко, його заступники, начальник відділу комунального господарства та житлового фонду Олександр Волков, депутат Вишневої ради з питань освіти, культури Оксана Олексієнко, представники КП "ІА "Інформ".

Спілкування почалося суто "на позитиві" - з обміну думками щодо отри¬мання державних коштів від ОДА, у сумі 2 млн. 500 грн. на будівництво но¬вої триповерхової школи.

Це стало можливим завдяки зусиллям міського голови і Анатолія Гошка та сприянню і начальника Головного управління капітального будівництва Київської ОДА, вишнівчанина Миколи Спариченка. Микола Анатолійович, до речі, у минулі роки сприяв розробці проекту та початковій стадії будівництва об'єкту.

Директор, на правах гocпoдаря, здійснив для гостей екскурсію приміщеннями дитячого садка та школи, під час якої коментував досягнення і свого колективу. Хоча їхні приміщення доволі старі, але колектив закладу зробив все і можливе, щоб учням було затишно у стінах своєї другої домівки. Не секрет, що деякі ремонтні роботи у шкільних і приміщеннях та у дитячому садочку, а також часткове придбання меблів вдалося здійснити за допомогою батьків учнів.

Проблему реконструкції опалення вдалося вирішити рік тому. Керівництво закладу сподівається, що ніяких "сюрпризів" зима, хоча за прогнозами і сувора, у цьому плані не "підкине".

Під час зустрічі з колективом працівників навчального об'єднання міський голова Анатолій Гошко запевнив, що місто готове надати тепло соціальній сфері міста, не чекаючи визначеного терміну-15 жовтня. Його заступник з комунальних питань Віктор Сокиркін охарактеризував загальний стан підготовки міського господарства до опалювального сезону. Заступник із гуманітарних питань Василь Ромасєв зупинився на питаннях будівництва шкіл. Він висловив сподівання, що місто знайде кошти на будівництво загальноосвітньої школи № 2, яка також переповнена.

Представники міської влади відповіли на запитаний присутніх.

Відрадно також відзначити, що школа завжди запроваджувала, не зволікаючи всі нові ідеї у навчально-виховному процесі. За словами Володимира Григоровича, нікому з батьків в цьому році не відмовили у їхньому прагненні долучити своїх дітей до нового загальнодержавного проекту підготовки дітей до школи з п'ятирічного віку. У НВО в цьому році вже функціонує, разом з логопедичною, три старші групи з кількістю 25-26 дітей.

За матеріалами газети "Наше місто" № 36 (317), Лариса Костенко

та www.vyshneve.net.ua

Просмотров: 1281 | Добавил: vishneve | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 2
1 Виборці   (22.09.2010 11:58) [Материал]
Шо попало, даже пропиарится перед выборами толком не может "СТАРИЙ ВИКОНКОМ" - одни обещания..... ворьё...... . Гнать в шею, вспомнили про СШ №1 за месяц до выборов.

P.S. - " Не секрет, що деякі ремонтні роботи у шкільних і приміщеннях та у дитячому садочку, а також часткове придбання меблів вдалося здійснити за допомогою батьків учнів."


2 ысввац   (30.09.2010 20:38) [Материал]
иваирипи в

Имя *:
Email *:
Код *: