Приветствую Вас Гость
Среда
24.04.2024
06:20

Портал г.Вишневого

Реклама в бегущей строке
Добавить Новость
Добавить новость
Наш Форум
Наш Форум
Меню сайта
Форма входа
Мини-чат
Поиск
Наш опрос
Кого бы вы хотели видеть в мерском кресле
Всего ответов: 1006
Архив записей
Кто сегодня был
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Информ партнеры
© Вишневе - офіційний сайт міської ради
Управління Міським Господарством
Інформаційний портал
Інформаційний портал
Погода
Ближайший праздник
Праздники Украины
Случайное Фото
Выбрать язык
Web камера
Наш Форум
Главная » 2009 » Декабрь » 28 » Караоке у Вишневому
Караоке у Вишневому
14:58

Сніг, вітер і мороз недільного дня не стали на заваді тим, хто хотів поспівати, а хто –побачити на власні очі ведучого «Караоке на Майдані» Ігоря Кондратюка. Треба віддати належне організаторам, які подбали про гарячий чай. Люди різного віку зібралися в центрі міста задовго до початку зустрічі, щоб зайняти місця поближче до знаменитості та мати можливість заявити про себе сольним співом. 


Але найбільше, звичайно, було молоді. Саме вони цього дня були найактивнішими. Проте, хоча й у «фронтових умовах», усе ж у звичній для нього жартівливій манері, співочим дійством керував гість нашого міста Ігор Кондратюк. Між собою у сольному співі змагалися четверо претендентів. Маленька вишнівчанка Вікторія співала дорослу пісню про кохання. За її словами, її вона вивчила у бабусі на Вінничині. Пісні про кохання та щастя співали й інші молоді виконавці: львів’янин Володимир, який нині працює у Вишневому, Ірина з Хмельницької області, яка працює в дитячому садочку «Росинка». Олег приїхав із Тернопільської області, одружився з вишнівчанкою й упродовж 10-ти років вже є нашим мешканцем. У фінал вийшли Ірина, яка має красивий сильний голос і може вільно співати без музичного супроводу та фонограми, а також Олег. Він зачарував усіх не тільки співом, але й оптимізмом, доброзичливістю. Їх обох нагородили цінними подарунками. Вони привітали присутніх із Днем Святого Миколая, з наступаючим Новим роком. Олег, користуючись нагодою, також подякував дружині, яка залишилася вдома з дитиною й відпустила чоловіка «спробувати щастя».
Переможцем, за результатами симпатій присутніх, став Олег, у капелюх для якого вдячні слухачі зібрали більш ніж 300 грн. Це вдвічі більше, ніж Ірині. Олег, користуючись нагодою, привітав своїх батьків, а також колег із магазину «Крамниця», де працює нині. На завершення він виконав українську народну пісню про «козаченьків». Саме він отримав право брати участь у «Караоке на Майдані».
Після виконання останньої пісні Ігоря Кондратюка просто так не відпустили, змусивши подарувати автографи всім бажаючим. А потім ще двічі сфотографуватися на пам’ять. 
Дуже приємно, що наше місто має безліч талановитих людей. І таланти Вишневого множаться з року в рік. У цьому його унікальність.
Спонсорами дійства виступила місцева організація однієї з політичних партій.

© Вишневе - офіційний сайт міської ради

Просмотров: 1836 | Добавил: vishneve | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 3
1 vishneve   (28.12.2009 15:18) [Материал]
Напомним что Караоке в Вишневом не первый раз, первая съемка проходила 18 марта 2006 года. Учасниками в прошлый раз были Кира Донченко и местный предприниматель Сергей Нестерович, который и стал победителем игры.

2 Арсеній   (06.01.2010 22:26) [Материал]
Програму "Караоке на Майдані" у Вищневе запросила громадська організація "ФРОНТ ЗМІН"!

3 янина   (31.03.2013 10:45) [Материал]
А что видео нету?

Имя *:
Email *:
Код *: