Приветствую Вас Гость
Суббота
20.04.2024
00:05

Портал г.Вишневого

Реклама в бегущей строке
Добавить Новость
Добавить новость
Наш Форум
Наш Форум
Меню сайта
Форма входа
Мини-чат
Поиск
Наш опрос
Кого бы вы хотели видеть в мерском кресле
Всего ответов: 1006
Архив записей
Кто сегодня был
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Информ партнеры
© Вишневе - офіційний сайт міської ради
Управління Міським Господарством
Інформаційний портал
Інформаційний портал
Погода
Ближайший праздник
Праздники Украины
Случайное Фото
Выбрать язык
Web камера
Наш Форум
Главная » 2009 » Сентябрь » 12 » Міський голова провів нараду з приводу тарифів
Міський голова провів нараду з приводу тарифів
23:08

На минулому тижні газета «Наше місто» розповідала про акцію протесту біля воріт КП «Вишнівськводоканалу». Мета пікету – зниження тарифів на водопостачання. Як зазначив директор підприємства Павло Дрозд та працівники, які давали інтерв’ю кореспондентам, – тарифи економічно обґрунтовані, на це є висновки спеціальної комісії. 

   
   
На цьому тижні стосовно питання тарифів провели нараду. На ній були присутні: міський голова міста Анатолій Гошко, заступники міського голови Віктор Сокиркін, Василь Ромасєв, директор КП «Вишнівськводоканалу» Павло Дрозд, кілька працівників цього підприємства, директор КП «Вишнівськтеплоенерго» Петро Трегуб, головний спеціаліст відділу міськвиконкому Раїса Тре губ, а також представники ініціативної групи - депутати міської ради Юрій Лісничий, Микола Ляшенко, які, власне, й розпочали цю колотнечу з тарифами. 
  Чи можливо сьогодні знизити тарифи? Таке питання поставив на нараді міський голова Анатолій Гошко. Цього вимагали почути й присутні. – «Не те, що ми не хочемо зробити тарифи нижчими, ніж є, просто можливості, як такої, немає, - розповідає Павло Дрозд. - Повторююся вкотре: тарифи економічно обґрунтовані, якщо їх не піднімати, розпочнеться збій у подачі водопостачання. Про зниження немає й бути мови – тут стоїть питання навпаки, додатково їх підвищити. Єдиний вихід із цієї ситуації – дотації з міського бюджету. Можливості такої міська влада сьогодні немає. 
  Пропозицій на зниження тарифів очікували тільки від міської влади. Самі ж представники ініціативної групи необхідних аргументів не наводили, хіба що тільки пропонували дотувати з бюджету розвитку міста. За словами Юрія Лісничого, благоустрій місту зовсім не потрібен, принаймні, в кризовий період. «Про це не може бути й мови, адже державою заборонено дотувати з бюджету розвитку, хіба що із загального фонду,» - зазначив Павло Дрозд. 
  До речі, звучали на нараді питання про побудову очисних споруд, щоб не платити за стічні води «Київводоканалу». «В нас немає території, для будівництва, тим більше – куди зливати стічні води,» - заявив Віктор Сокиркін. 
  Як зазначив Василь Ромасєв, на бюджетній комісії, що пройшла на цьому тижні, порушувалося важливе для вишнівчан питання - тарифи. Воно й надалі буде вивчатися, задля того, щоб задовольнити мешканців міста стосовно розміру тарифів, якісного обслуговування та благоустрою міста. 

© Вишневе - офіційний сайт міської ради
Просмотров: 1296 | Добавил: vishneve | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 2
1 Кашя   (17.09.2009 11:21) [Материал]
Решали решали и ничего не решили, а платить то надо по новым тарифам за воду, вот так оно все и замнется, а люди повесев головы будут платить. УУууууууууууууу уроды!!!

2 Антоха   (30.11.2009 22:11) [Материал]
супер, моя фотка з собачкою на обложці)))

Имя *:
Email *:
Код *: