Приветствую Вас Гость
Суббота
20.04.2024
05:09

Портал г.Вишневого

Реклама в бегущей строке
Добавить Новость
Добавить новость
Наш Форум
Наш Форум
Меню сайта
Форма входа
Мини-чат
Поиск
Наш опрос
Кого бы вы хотели видеть в мерском кресле
Всего ответов: 1006
Архив записей
Кто сегодня был
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Информ партнеры
© Вишневе - офіційний сайт міської ради
Управління Міським Господарством
Інформаційний портал
Інформаційний портал
Погода
Ближайший праздник
Праздники Украины
Случайное Фото
Выбрать язык
Web камера
Наш Форум
Главная » 2012 » Июль » 2 » На згадку про Велику Людину
На згадку про Велику Людину
12:08

24 червня відбулося урочисте відкриття меморіальної дошки Анатолія Олександровича Гошко, міського голови Вишневого 2002-2010 рр. На вулиці Вітянська, 4, де колись жив Анатолій Олександрович, у день його народження  зібралися ті, хто знав цю людину, аби ушанувати його світлу пам’ять.

  Вже півтора року минуло з того дня, коли перестало битися серце Анатолія Олександровича Гошко. Проте пам’ять про цю людину не згасає у серцях його рідних, друзів і колег. У день його народження відбулося відкриття меморіальної дошки на вулиці Вітянська, 4, де колись жив Анатолій Олександрович. Відкривали дошку міський голова Вишневого Ілля Діков та народний депутат України Петро Мельник.

«Анатолію Олександровичу сьогодні виповнилось би 58 років, - зазначив мер. - Проте його немає з нами вже півтора року. Аби ушанувати його пам’ять ми й вирішили відкрити меморіальну дошку саме тут, у будинку, де він жив протягом тривалого часу. Думаю, ми й надалі будемо працювати над тим, аби увіковічнити добре ім’я цієї людини. Анатолій Гошко дуже багато зробив для Вишневого. Наше завданнязберегти та примножити результати його плідної праці».

  Петро Мельник був знайомий з Анатолієм Гошко не один рік. Згадує, це  був справжній міський голова, котрий надзвичайно сильно любив своє місто:

«Він любив Вишневе, пишався ним. Під час наших розмов Анатолій Гошко завжди підкреслював, наскільки приємно і перспективно жити у Вишневому, місті, котре задає тон усім іншим містам Київщини, а то й України».

  Заступник голови Києво-Святошинської РДА Анатолій Іскоростенський згадуєзавжди знаходив розуміння і підтримку Анатолія Олександровича:

«Завдячуючи нашій владі, завдячуючи Петру Мельнику, ми відкриваємо дошку великій людині, я б навіть сказавгерою України. Я особисто знав Анатолія Олександровича, дуже багато з ним спілкувався - і в моїй пам’яті, в моїй душі він залишиться справжнім патріотом міста Вишневе. Він свято вірив у те, що Вишневенайкраще місто в Україні. Це без перебільшення так. Наше завданняпідтримувати і розвивати Вишневе. Хочу також сказати, Анатолій Олександрович видатний також тим, що був по-справжньому доброю людиною. Хто б до нього не звертався, він завжди вислуховував і намагався допомогти. Вічна і світла пам’ять йому».

  Донька Анатолія Гошко Анна Данилейко кажедень 24 червня завжди був для її родини радісним, адже Анатолій Олександрович святкував День народження:

«Сьогодні цей день також був би радісним, якби татові таки виповнилось 58 років, якби він був живим. Але нажаль його  більше немає з нами. Ми дуже сумуємо, нам дуже не вистачає його. Тож відкриття меморіальної дошкивелика подія для нас, для його родини. Дякую вам за таку ініціативу і за те, що прийшли сьогодні вшанувати пам’ять дорогої нам людини».

  Усі присутні покладали квіти до меморіальної дошки, зокрема, представники районної та міської влади, друзі та колеги. Тож нехай пам’ять про Анатолія Олександровича Гошко вічно живе у серцях вишнівчан.


Газета "НАШЕ МІСТО"


Просмотров: 1415 | Добавил: vishneve | Рейтинг: 5.0/1 |
Всего комментариев: 1
1 Анатолий Бабицкий   (12.07.2012 12:33) [Материал]
Молодцы !!!

Имя *:
Email *:
Код *: