Приветствую Вас Гость
Пятница
29.03.2024
01:40

Портал г.Вишневого

Реклама в бегущей строке
Добавить Новость
Добавить новость
Наш Форум
Наш Форум
Меню сайта
Форма входа
Мини-чат
Поиск
Наш опрос
Кого бы вы хотели видеть в мерском кресле
Всего ответов: 1006
Архив записей
Кто сегодня был
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Информ партнеры
© Вишневе - офіційний сайт міської ради
Управління Міським Господарством
Інформаційний портал
Інформаційний портал
Погода
Ближайший праздник
Праздники Украины
Случайное Фото
Выбрать язык
Web камера
Наш Форум
Главная » 2013 » Июль » 23 » У «Вишнівськтеплоенерго» відбудеться планова профілактика
У «Вишнівськтеплоенерго» відбудеться планова профілактика
10:43

Нещодавно стало відомо, що вишнівчани знову залишаться без гарячої води. Але цього разу – профілактика запланована та аргументована – котельні, які подають воду до домівок вишнівчан зачиняють на ремонт. Детальніше розповів керівник КП «Вишнівськтеплоенерго» Петро Трегуб.


П. Т.: Профілактика у Вишневому планується з 22-го липня по 22-ге серпня. Ми плануємо відключитися від газопостачання і закрити котельні на профілактичний ремонт.

Кор.: Традиційно профілактичні роботи встигають зробити за два тижні, чому КП «Вишнівськтеплоенерго» перекриватиме котельні на місяць?

П. Т.: На цей місяць заплановано дуже багато роботи, в тому числі і ремонтної, до якої ми заздалегідь готувалися. Зокрема у котельні № 1 буде виконуватися повна реконструкція підстанції, адже їй вже більше 40 років і вона повністю відпрацювала свій вік, до того ж подальша її експлуатація вже просто неможлива і заборонена. Також будемо робити заміну теплових мереж по вулиці Ломоносова, тому що кожного року там копаємо і міняємо окремі ділянки мережі, яка не витримує навантаження. Ми плануємо повністю замінити цю аварійну ділянку тепломережі, щоб кожного року не копати і не створювати незручності собі і людям. У зв’язку із значним обсягом робіт, ми ніяк не встигнемо за два тижні.

Кор.: На ремонт мабуть потрібно багато коштів?

П. Т.: На сьогоднішні такі кошти в нас є. Вишнева міська рада виділила на зазначені роботи більше 1,5 млн гривень.

Кор.: Разом з капітальним ремонтом та заміною теплошляхів, які обов’язкові роботи виконуються під час профілактики?

П. Т.: Профілактика та промивка теплових мереж, перебивка компенсаторів, заміна обладнання, яке вийшло з ладу і тягне за собою повний злив теплових мереж, промивка теплових мереж, профілактика обслуговування енергообладнання, яке служить для роботи котлів. Під час профілактики весь персонал завжди задіяний у роботі.

Кор.: Вистачить коштів на всі роботи ?

П. Т.: Від початку планувалась заміна теплових мереж по всій вулиці Київська починаючи від Лесі Українки і закінчуючи котельнею. Вже зроблено та проведено експертизу. Але коштів на цю ділянку поки що не виділяють, та й потрібно їх не мало – приблизно 12 млн гривень. Але все ж таки, якщо ці кошти нам перерахують протягом місяця – профілактику доведеться продовжити.

Кор.: Чи з’явиться вода перед першим вересня?

П. Т.: Ми дуже хочемо запустити постачання гарячої води до першого вересня і було б дуже добре, але у разі перерахування коштів ми не встигнемо зробити ремонт менше ніж за місяць. Роботу потрібно виконувати якісно і тягнути вже немає куди.

Кор.: Як нині вирішується питання з постачанням лімітів газу до КП «Вишнівськтеплоенерго»?

П. Т.: Проблеми з газопостачанням як були так і є нині. Часто отримуємо листи з наказами перекрити газопостачання, але ми ведемо переговори і газопостачання, а разом з тим і гарячу воду до 22 липня перекрити не повинні. Для того, щоб поновили постачання газу після профілактики ми будемо робити все можливе. Також, аби люди були попереджені про профілактику та її терміни, працівниками ЖЕДів будуть розклеєні відповідні оголошення.
Просмотров: 1048 | Добавил: vishneve | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 1
1 Serenata   (26.07.2013 18:05) [Материал]
А в апреле, когда отключали газ на 3 недели, нельзя было провести Эту профилактику? Издевательство над людьми, которые регулярно платят за всё и хотят простого комфорта?!

Имя *:
Email *:
Код *: