Приветствую Вас Гость
Пятница
29.03.2024
11:04

Портал г.Вишневого

Реклама в бегущей строке
Добавить Новость
Добавить новость
Наш Форум
Наш Форум
Меню сайта
Форма входа
Мини-чат
Поиск
Наш опрос
Кого бы вы хотели видеть в мерском кресле
Всего ответов: 1006
Архив записей
Кто сегодня был
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Информ партнеры
© Вишневе - офіційний сайт міської ради
Управління Міським Господарством
Інформаційний портал
Інформаційний портал
Погода
Ближайший праздник
Праздники Украины
Случайное Фото
Выбрать язык
Web камера
Наш Форум
Главная » 2010 » Февраль » 17 » З ювілеєм, четверта школо!
З ювілеєм, четверта школо!
23:35

 19 лютого 2010 року м.Вишневе відзначило 20-річчя відкриття загальноосвітньої школи №4. З цієї нагоди в актовій залі школи №4 відбувся святковий концерт. Глядачів порадували своїми творчими здобутками колективи, якими опікується колектив школи, та у яких займаються учні 4-ї школи. У програмі урочистостей серед іншого глядачі могли побачити виступ ансамблю "Дзвіночок", вальс від ансамблю "Ренесанс", виступ лауреата районних та обласних конкурсів – ансамблю «Алегро», виступ дуету ОЛЯНА, виступ Пужанло Юрія та Стельмах Катерини - срібних призерів 33 Відкритого танцювального чемпіонату 2008 в м. Ассен (Голандія) серед ювіналів, Золотих переможців Кубку Тренера 2009 року. Також демонструвався фільм виробництва 9-Б класу про 4-ту школу та прозвучав джазовий етюд у виконанні Вадима Шоріна. Звучали пісні у виконанні Ганни Ковалишиної, Анни Татаренко, вірш автора Богдана Гончаренка та мініатюра дитячого театру "Дзвіночок". Виступи шкільних колективів порадували присутніх на святі представників міської ради, районного відділу освіти, вчительський колектив та випускників школи. З благословенням від Української православної церкви звернувся отець Олег, який подарував колективу школи ікону Божої Матері. 

Представники ГО «За! Вишневе» завітали на ювілейний концерт: з вітальними словами звернувся лідер «За!Вишневе» Микола Ляшенко та депутат міської ради Юрій Лісничий. З найщирішими побажаннями творчих здобутків на освітній ниві вчителям та учням Микола Ляшенко подарував бібліотеці школи №4 повне зібрання творів класика української літератури Олега Чорногуза та наочно-навчальні посібники в кабінети української літератури та історії.

Випускник четвертої школи та активіст ГО «ЗА! Вишневе» Юрій Свідерський привітав свою першу вчительку Галину Володимирівну Власюк, яка 18 лютого відзначила 50-річний ювілей.

З днем народження, 4-та школо!

А все починалось так... Йшов 1989 рік...Маленьке містечко, замріяне у білих вишнях, літнє пекуче сонце і сотні веселих дітлахів... Містечко, хоч і було маленьким, та все ж - вже не те, що раніше. Місць у старих школах не вистачало. У класі мусило тісниться по 40-50 учнів... Аж ось!!! На тому місці,де місто Вишневе повільно переходило у поле, а те, у свою чергу, линуло до Борщагівки, усім на радість почала рости будівля... ТАК!!! Це була наша Вишнівська четверта школа...

Навчання почалося ще у недобудованій школі. Та працівникам і учням вистачало ентузіазму і на навчання, і на будівничі роботи. Йшов час, і не так багато його минуло, пролетіло, витекло, як під невтомною працею дбайливих дитячих, старанних вчительських та вмілих будівничих рук, виросла ВОНА - НАША ШКОЛА.


 

 

 

 


За матеріалами сайту www.zavishneve.com.ua

Просмотров: 1934 | Добавил: vishneve | Рейтинг: 3.5/2 |
Всего комментариев: 1
1 vishneve   (24.02.2010 16:29) [Материал]
Если Вы нашли какую либо ошибку или опечатку, то просто стоит указать на нее и все будет исправлено...

Имя *:
Email *:
Код *: