Приветствую Вас Гость
Пятница
19.04.2024
04:23

Портал г.Вишневого

Реклама в бегущей строке
Добавить Новость
Добавить новость
Наш Форум
Наш Форум
Меню сайта
Форма входа
Мини-чат
Поиск
Наш опрос
Кого бы вы хотели видеть в мерском кресле
Всего ответов: 1006
Архив записей
Кто сегодня был
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Информ партнеры
© Вишневе - офіційний сайт міської ради
Управління Міським Господарством
Інформаційний портал
Інформаційний портал
Погода
Ближайший праздник
Праздники Украины
Случайное Фото
Выбрать язык
Web камера
Наш Форум
Главная » 2011 » Март » 12 » ЗНОВУ ПЕРЕМОГА!!!
ЗНОВУ ПЕРЕМОГА!!!
14:19

Команда КВН «Тетріс» з Вишневого – відкриття Всеукраїнської Ліги КВН на призи команди «Вінницькі перці» Одразу після жіночого свята, 9 березня у приміщенні Будинку Офіцерів пройшли ігри 1/8 Ліги КВН на призи команди «Вінницькі Перці». На сцені за головний приз змагалися команди з різних міст України, а також «новонароджені» місцеві команди. Сміялися в основному з політиків, соціальних мереж і кохання.

«На війні та у коханні усі засоби гарні» - вважали гравці команд і відтворювали політичні розмови Януковича та Путіна, жартували з українських спортсменів та «перчили» уроки фізкультури з блондинками. Як і сподівались організатори, родзинкою першої гри стала новоспечена за рецептом «Першої української школи КВН» команда КВН з міста Вишневого, молодий лідер Гришин І. який особисто підтримав створення місцевої команди під назвою «Тетріс». Гості з Вишневого і повезли у своє місто приз переможця за результатами першої гри.

Другу гру вибороли вінничани з команди «Странная сборная», випередивши на 0,2 бали дуже цікаву україномовну команду з міста Хмельницького.

- Ми приємно вражені якістю підготовки команд, - сказав ведучий гри, Олександр Теренчук, - адже на все про все гравцям було дано усього два тижні. Цікаві моменти, нестрандартні підходи та музичність деяких команд дуже порадувала і нас, і журі.

До речі, про журі. Вперше в повному складі на гру приїхала новостворена команда КВК «Інтер.ua», до складу якої увійшли прекрасні дівчата зі «Збірної блондинок України» та найяскравіші гравці інших команд, в тому числі і славнозвісного «95 кварталу». Нова українська команда візьме участь у вищій лізі КВН у Москві, перша гра якої відбудеться вже в квітні

Організатор чемпіонату, директор збірної команди КВН «Інтер.ua» Сергій Борзов відзначив, що на грі він знову переконався в тому, що КВН має нові обличчя, нові теми для жартів, а отже – яскраве майбутнє. «Дуже добре, що сучасна молодь віддає перевагу не пияцтву та наркоманії, а корисній справі – відвідуванню надзвичайно захопливого заходу – студентського чемпіонату команд КВН на кубок «Вінницьких Перців», - зазначила заступник виконавчого директора Фонду Петра Порошенко Людмила Яценко.

«Команда КВН «Вінницькі перці» - відома далеко за межами м.Вінниця – вона активно бере участь у фестивалях та іграх КВН у Москві, Юрмалі, Ялті та ін. Це команда молодих, надзвичайно талановитих людей, які роблять добру справу – приносять сміх людям», додала представник.

Команда КВН «Тетріс» щиро вдячна нашим спонсорам та партнерам, а саме Павлу Бойко, Володимиру Давидюку, Сергію Пишному, Сергію Кафті Олександру Самойленко, Анатолію Великанову, Сергію Крупному, Дмитру Вишнякову, Денису Поченкову і величезне спасибі Андрію Іванюку!


 


© Офіційний сайт Вишневої міської ради.



Просмотров: 1459 | Добавил: vishneve | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 1
1 Вика   (05.04.2011 16:38) [Материал]
"Команда КВН «Тетріс» з Вишневого"...
как то прикольно у вас команда Вишневская получилась, особенно из учета, что весомо большая часть команды боярские ребята....ой...эт жеж вы, наверное, решили тем самым потешить самолюбие своих земляков....ну то продолжайте не стясняйтесь....МОЛОДЦЫ!!!!!!

Имя *:
Email *:
Код *: