Приветствую Вас Гость
Среда
24.04.2024
13:59

Портал г.Вишневого

Реклама в бегущей строке
Добавить Новость
Добавить новость
Наш Форум
Наш Форум
Меню сайта
Форма входа
Мини-чат
Поиск
Наш опрос
Кого бы вы хотели видеть в мерском кресле
Всего ответов: 1006
Архив записей
Кто сегодня был
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Информ партнеры
© Вишневе - офіційний сайт міської ради
Управління Міським Господарством
Інформаційний портал
Інформаційний портал
Погода
Ближайший праздник
Праздники Украины
Случайное Фото
Выбрать язык
Web камера
Наш Форум
Главная » 2009 » Сентябрь » 27 » Зустріч міського голови м. Вишневе з керівниками комунальних підприємств
Зустріч міського голови м. Вишневе з керівниками комунальних підприємств
14:31

Зустріч міського голови, керівників комунальних підприємств міста з мешканцями пройшла в напруженій атмосфері. Вели збори міський голова Анатолій Гошко та його заступник Віктор Сокиркін. Перед громадою виступали директор КП «Вишнівськводоканалу» Павло Дрозд, директор КП «УМГ» Богдан Особа, головний інженер КП «Вишнівськтеплоенерго» Альфред Околот. 


Мешканців, які зібралися в залі, цікавили питання різного характеру: впорядкування житлового фонду ,підготовка до зими, оплата за обслуговування будинків, благоустрій прибудинкових територій, тарифи на водопостачання та водовідведення, чи вчасно підключать опалення, чи буде підніматися тарифи на газ та опалення та багато інших питань. 
Богдан Особа розповів, що в цьому році теплоізолювали 5-7 будинків по вулиці Жовтнева: «Поступово проведемо теплоізоляцію в тих будинках, де її ще немає. Ці роботи дуже дорогі». 
«Вийшла нова постанова Кабміну – всі послуги по утриманню будинків тарифікуються окремо, - зазначив Богдан Особа. Мешканці мають право відмовитися від тієї чи іншої послуги і сплачувати за індивідуальним тарифом.».  
Найбільшого резонансу серед присутніх викликало питання вишнівчанки:«Що за підприємства знаходяться в центрі міста? Пізно ввечері неможливо дихати, діти кашляють. Це якийсь жах! Хто наведе порядок, знайде управу на керівників цих підприємств, - сказала обурена жінка». Її підтримав увесь зал. 
Віктор Сокиркін нагадав, що на сесії міської ради заборонили будь-яку діяльність підприємства «Ввіко», але це рішення ігнорується. Тим більше, що у міській раді є депутати, які захищають інтереси цього підприємства. І, щоб вирішити це питання остаточно й назавжди, проводили в місті захід по збір підписів проти «Ввіко», їх на сьогоднішній день замало для подальшої «боротьби» з цим підприємством. Тому міський голова та його заступник запропонували мешканцям прикласти максимум зусиль по збору заяв та підписів. 
Біля будинку по вулиці Чорновола, 42 Б зовсім погана дитяча гірка. Пропозиції поставити там нову гірку чи хоча б гойдалку, не кажучи вже про дитячий майданчик, лунали також. « Це найпроблемніший будинок, - заявив Богдан Особа, - перш за все там потрібен ремонт будинку, а потім можна вже і ставити майданчик».
– Чому мешканці будинку по вулиці Жовтнева, 17, роблять ремонт під’їздів за свої кошти? - запитав житель цього будинку. « Вже зробили 74 чотири під’їзди по ЖЕД № 3, звичайно, завдяки й допомозі мешканців, - сказав директор «УМГ», - зараз приступаємо до ремонту будинку по вул. Вітянська, 11-А». 
Скарги щодо вчасного не вивозу сміття поступили від мешканців вулиці Залізнична. «Тим більше, ми заключила договір з підприємством на вивіз сміття, - скаржилися мешканці. «Сміття має вивозитися вчасно, але в подальшому я проконтролюю цей процес,» - відповів Богдан Особа. 
Що ж стосується грошей, які «зависли» в банку «Київ» то їх повернули підприємствам «Вишнівськводоканал» і «Вишнівськтеплоенерго». 
Головний інженер підприємства «Вишнівськтеплоенерго» Альфред Околот: «Цього року ми виконали чималий об’єм робіт: провели роботи по вкладанню труб сучасним методом. Нам не довелося розривати дороги, тому встигли за малий проміжок часу. Вчасно подали гарячу воду. Але без ексцесів не обійшлося – прорвало трубопровід. Аварію ліквідували. Зараз готуємося до опалювального сезону. На початку жовтня підключимо садочки, лікарні. Хоча технічно ми готові включити опалення хоч сьогодні. 
Борг підприємства за газ на сьогодні складає 4 млн. 470 тисяч грн., населення міста заборгувало – 5 млн.168 тисяч грн. За газ ми платимо за минулорічними розцінками - 872 грн. за тисячу кубів. Проте, як пообіцяв уряд, ціна ця збільшиться на 20 %, відповідно піднімуться і тарифи для населення. Але за ними платитимемо не раніше як за три місяці, тож до кінця року можемо бути спокійні». 
Як відомо, підприємство «Вишнівськводоканал» займається водопостачанням і водовідведенням у наших домівках. Виступ директор КП розпочав з того, що вкотре запевнив мешканців: «Вода у нас дійсно артезіанська, і, щоб там не казали наші супротивники, пити її можна. Засув, який перекриває подачу води з Десни, ми заварили в цьому році. Тепер у нас вода повністю наша, поки вистачає. По вулиці Київській плануємо буріння ще двох нових свердловин – ті, що є, майже вичерпали свої ресурси, адже побудовані були у 60-70 роках. Мене часто запитують, чому після кип’ятіння води з’являється осад? Та тому, що вода зі свердловин має жорсткість. І в цьому нічого поганого немає. Як моя родина, так і я, також п’ємо цю воду». Схвальні відгуки почули і від однієї вишнівчанки: «Мої родичі живуть у Києві, приїздять до мене і, коли покуштували воду, яка тече у нас з крана, були напрочуд здивовані: «Вода у вас, як із криниці, смачна, нею можна напитися!». 
«Через старий трубопровід вода, звичайно, не доходить в домівки такою, якби хотілося, - сказав Павло Дрозд. 
Тарифи – болюче питання, як для керівництва підприємства, так і для його мешканців. «За старими тарифами по 5 грн. 04 коп. наше підприємство вже рік, як було збитковим,» - сказав Павло Дрозд. Ціни на них економічно обґрунтовані, затверджені Державною інспекцією цін. Вже з 1 вересня повинні платити за новими, хоча зараз ми все ж продовжуємо платити за старими тарифами». 

© Вишневе - офіційний сайт міської ради
Просмотров: 2285 | Добавил: vishneve | Рейтинг: 3.7/3 |
Всего комментариев: 8
1 koment   (28.09.2009 12:04) [Материал]
gowko i ko tolko nabivayut karmani da boguyut za s4et nawix s vami detey. Vziato4nikam - POZOR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2 zip   (29.09.2009 11:02) [Материал]
За такую воду как в Вишневом согласен платить и 7 грн. Ребята глупо говорить что она того не стоит, только чтоб напакостить руководству.

3 я   (30.09.2009 18:34) [Материал]
Никто Вам, zip, не запрещает тратить свои деньги по собственному усмотрению! Покупайте мин.воду в бутылках, ею умываться даже полезнее, кожа лучше...а вот кто подумает о пенсионерах и многодетных семьях? Или о тех, у кого з.пл. бюджетника? Врач или учитель имеют право на нормальное существование???

4 zip   (01.10.2009 15:05) [Материал]
УВ. 7 я
Вы меня не поняли, меня устраивает качество воды в Вишневом. Но вам конечно тяжело если вы мин. водой умываетесь да еще и по 7 гр. платите, по нынешним то ценам!
Но вы меня заинтересовали. Так кто же подумает о пенсионерах! многодетных семьях! врачах! учителях!? В Вишневом. Хотелось бы конкретно, я так понимаю вы знаете.

+1   Спам
5 я   (01.10.2009 16:33) [Материал]
Да, минералкой иногда умываюсь)))но по 7грн.платить не хочу,я предпочитаю платить реальную стоимость.Была бы артезианская-возможно...А за деснянскую-не хочу...и живя в 3км.от Киева, который платит 3грн, 4грн.кому-то в карман тоже не хочу...Рада, что заинтересовала...Подумать пора всем!Желательно головой)))Я еще не вижу, достойного кандидата,который бы возглавил Вишневый.Но если все поверят, что все можно изменить к лучшему, что взяточник не откупится , что мы достойны жить лучше и мы не стадо и т.д, то так оно и будет!!!Срабатывает закон "критической массы".Наука открыла нам один важный закон – закон критической массы. Он заключается в следующем: до определенного уровня ничего не происходит, но после того самого критического уровня начинается процесс, который уже нельзя остановить.Вот и спасибо Ляшенко и Ко которые начали этот процесс у нас в городе.

6 Cerg   (06.10.2009 10:44) [Материал]
Так какой же сейчас тариф на воду в Вишневом??

7 toha   (06.10.2009 17:55) [Материал]
ГОШКО И СТУЖУК САМЫЕ БОЛЬШИЕ ВЗЯТОЧНИКИ УКРАИНЫ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ОПОЗОРИЛИ ВИШНЕВЫЙ НА ВСЮ СТРАНУ!!!!! КОШМАРРРРРРРР!!!!!!!!!!

8 Cerg   (08.10.2009 10:28) [Материал]
=>lordweiss
Помнится, из 16-ти депутатов 10 было бютовцев (подавляющее большинство). Из их молчания можно сделать вывод, что им это выгодно. Т.е., на выборы же деньги нужны.
П.С. А платить или не платить,...- какая разница...

Имя *:
Email *:
Код *: