Приветствую Вас Гость
Пятница
17.05.2024
11:46

Портал г.Вишневого

Реклама в бегущей строке
Добавить Новость
Добавить новость
Наш Форум
Наш Форум
Меню сайта
Форма входа
Мини-чат
Поиск
Наш опрос
Кого бы вы хотели видеть в мерском кресле
Всего ответов: 1006
Архив записей
Кто сегодня был
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Информ партнеры
© Вишневе - офіційний сайт міської ради
Управління Міським Господарством
Інформаційний портал
Інформаційний портал
Погода
Ближайший праздник
Праздники Украины
Случайное Фото
Выбрать язык
Web камера
Наш Форум
Главная » Архив материалов

У середу ввечері близько 19 год 20 хв у центральній частині міста сталася чергова аварійна ситуація пов’язана з електропостачанням. Так у декількох будинках по вул. Жовтневій стався перепад напруги.


Причина аварії полягає в тому, що на трансформаторній підстанції, яка знаходиться на балансі та обслуговується Киево-Святошинським РП ПАТ «Київобленерго» вигоріла фаза «нуль», яка вирівнює напругу електричного струму в мережі і тримає її в районі 220 вольт. Якщо «нуль» вигорає то напруга може стрибати від 90 до 450 кВт.

У зв’язку з тим що відбулися перепади напруги на трансформаторній підстанції, що обслуговує будинки по Жовтневій, у споживачів електрики сталося пошкодження побу ... Читать дальше »
Просмотров: 1031 | Дата: 19.04.2013 | Рейтинг: 0.0/0 | Комментарии (1)

По факту аварии в городе Вишневое в Киевской области создана рабочая группа. Власти обещают компенсировать убытки граждан.


Власти области создали рабочую группу / Фото Таисии Стеценко, Корреспондент.net

Власти сообщают, что, по предварительным данным, произошла авария на одной из электроподстанций.

Вследствие этого в семи многоэтажных домах резко подскочило напряжение в сети, что привело к повреждению электроприборов жителей квартир.

По данному факту в Киевской облгосадминистрации создана рабочая группа, в состав которой вошли представители разных служб и ведомств. Рабочая группа работает непосредственно на месте аварии.

Губернатор области Анатолий Присяжнюк поручил облэнерго обойти каждую квартиру, определить размер убытков, разработать механизм и сроки компенсации гражданам за нанесенный у ... Читать дальше »
Просмотров: 933 | Дата: 18.04.2013 | Рейтинг: 0.0/0 | Комментарии (0)

Надзвичайна ситуація в місті-сателіті Києва - Вишневе. З невідомих причин напруга в мережі удвічі перевищила норму і в багатьох оселях почалися пожежі і вийшли з ладу електроприлади, сталася подія через аварію на одній з електропідстанцій. 

Про це заявили в Київській облдержадміністрації. Там вже створили робочу групу, яка має вирішити питання надання компенсацій за втрачене майно. Група працює безпосередньо на місці аварії. Напередодні напруга в мережі Вишневого удвічі перевищила норму. І без світла лишилися мешканці 7-ми багатоповерхівок. Проти ночі близько чотирьох сотень постраждалих мешканців були змушені пікетувати місцевий ЖЕК, щоб отримати допомогу.

... Читать дальше »

Просмотров: 816 | Дата: 18.04.2013 | Рейтинг: 0.0/0 | Комментарии (0)

На центральну частину країни обрушилася стихія у вигляді шквалу снігу. Такого снігу не бачили навіть старожили. Дане природне явище зачепило наше місто. Вишневе також опинилося в сніговому полоні. Напередодні весни ніхто не очікував снігопаду такого масштабу, тож прошу поставитися з розумінням до ситуації яка склалася.


Впродовж снігової навали на усунення наслідків погодних умов до прибирання Вишневого було застосовано сили всіх комунальних підприємств міста. Комунальники працювали цілодобово та без вихідних.

Проте в процесі прибирання існували певні складності. Техніка, яка знаходиться у комунальному господарстві не розрахована на таку кількість опадів. В процесі прибирання снігу обладнання ламалося, внаслідок поламок витрачався час на усунення несправностей.

Комунальні працівники працювали без перепочинку ... Читать дальше »
Просмотров: 1102 | Дата: 26.03.2013 | Рейтинг: 0.0/0 | Комментарии (1)

Нещодавно стало відомо, що пункт невідкладної медичної допомоги з південної частини міста Вишневого перевели до Хотова. Це викликало масове обурення серед місцевого населення. Наші журналісти вирішили з’ясувати ситуацію.


З початку поточного року набрала чинності нова медична реформа сутність якої зокрема полягає у поділі швидкої допомоги на екстрену і невідкладну.

Екстрена медична допомога обслуговує: інсульти, інфаркти, ДТП, виражений біль грудної клітини, ускладнені гіпертонічні хвороби, важкі травми, кровотечі, раптові виникнення задишки, судоми і всі вуличні виклики. Невідкладна - загострення всіх хронічних захворювань, ГРВІ, алкогольну інтоксикацію і неускладнені гіпер ... Читать дальше »
Просмотров: 1030 | Дата: 25.03.2013 | Рейтинг: 0.0/0 | Комментарии (0)


Премьер-министр Николай Азаров считает, что украинские предприятия молочной отрасли способны полностью заместить собственной продукцией импорт.

Об этом он сказал во время посещения одного из предприятий молочной отрасли в Вишневом Киевской области.

"Мы вполне способны полностью заместить своими продуктами весь импорт, который пока еще присутствует на нашем рынке", — сказал Азаров.

Он отметил, что в настоящее время завершается работа над государственной программой активизации развития экономики, и она предусматривает целый ряд мер по стимулированию внутреннего рынка, в том числе по развитию рынка молочной продукции.

Вместе с тем, премьер считает ... Читать дальше »
Просмотров: 882 | Дата: 14.03.2013 | Рейтинг: 0.0/0 | Комментарии (0)


Во вторник прокуратура Киевской области начала проверку законности проведения летом 2012 года Киевской ОГА конкурса, из-за которого предприниматели-перевозчики вышли на митинг и отказались перевозить пассажиров.

Как сообщает пресс-служба прокуратуры Киевской области, во вторник транспортники отказались перевозить пассажиров из Боярки, Вишневого, Виты-Почтовой, Гатного, Коцюбинского, Тарасовки, Софиевской и Петропавловской Борщаговки.

Таким образом они обнаружили несогласие с конкурсом, проведенным еще летом облгосадминистрацией Киевской области, по результатам которого почти все маршруты достались перевозчику из Одесской области.

Митингую ... Читать дальше »

Просмотров: 956 | Дата: 26.02.2013 | Рейтинг: 0.0/0 | Комментарии (2)

Снігова стихія знову і знову перевіряє на міцність українців. Чинити їй опір можуть не всі. У Вишневому також вистачає проблем. Проте їх планують вирішити найближчим часом.


На щотижневій нараді міського голови з комунальниками питання прибирання міста було головним. Ілля Діков укотре зазначив – боротьба зі стихією має бути безперервною та ефективною. Це питання особисто на контролі у міського голови. Нині, Ілля Діков разом зі своїми заступниками об’їжджають місто та перевіряють, чи належним чином його прибирають. За підконтрольну територію кожен начальник ЖЕДу та підприємств відповідатиме особисто.

Така жорстка позиція міської влади викликана великою кількістю скарг після но ... Читать дальше »
Просмотров: 956 | Дата: 29.01.2013 | Рейтинг: 0.0/0 | Комментарии (0)

Такої лютої та морозної зими в Україні досить давно не було, тим паче з першого її місяця. З настанням морозів підвищився і ризик отримання різної важкості травм та обмороження.


Якщо ви побачили в кінці жовтневої намет, не дивуйтеся, і не гадайте, що то відкрилося чи хто до нас завітав. За розпорядженням міського голови, в місті відкрився пункт обігріву. До нього може завітати будь-хто. Гостей зустріне черговий МНС та боєць громадського формування «Спецзагін «Дельта». Чергування працівників цих служб ведеться цілодобово. У пункті обігріву вас пригостять чаєм із печивом і бутербродами. Навіть ковдри є для тих, хто дуже сильно замерз. На випадок екстрених ситуацій, пов’язаних із від ... Читать дальше »
Просмотров: 917 | Дата: 21.12.2012 | Рейтинг: 0.0/0 | Комментарии (0)

Проблема теплої води замість гарячої виникла в місті ще 8 листопада. Всі вишнівчани помітили, що температура гарячої води в крані та в опалювальних батареях різко знизилася. Від шквалу дзвінків телефони диспетчерських служб, тепловиків і керівництва міста стали червоними. Адже якщо для більшості міст Київщини відсутність гарячої води є практично нормою життя, то у Вишневому навіть кількагодинні ремонтні роботи є приводом звертатися зі скаргами у всі можливі інстанції.


Уже наступного дня під час термінової наради міський голова Ілля Діков з гіркотою проінформував: Київська область переведена в режим жорсткої економії природного газу, а у деяких випадках постачання газу для потреб обігріву соціальної сфери обсяги палива ультимативно повинні бути зменшені на 30%. Майже 5 годин тривали перемовини міського голови та предста ... Читать дальше »
Просмотров: 1141 | Дата: 19.11.2012 | Рейтинг: 1.0/1 | Комментарии (0)

« 1 2 ... 4 5 6 7 8 ... 22 23 »